Vad skydd löpning?

Innehållsförteckning

Vad skydd löpning?

Vad skydd löpning?

Våra vadskydd är anatomiskt utformade och har en värmande och smärtlindrande effekt. Perfekt om du har känningar eller upplever smärta i vaden. Den kan handla om underbensproblem som exempelvis inflammerade benhinnor eller bristningar. Vadskyddet lindrar då smärtan genom att ge kompression och värme.

Vad skydd träning?

Vad är vadskydd? Det är ett anatomiskt utformat skydd som du sätter på vaden. De är bland annat framtagna för att skydda skenbenet mot friktion vid träning och för att minska risken för benhinneinflammation. Skydden ökar blodcirkulationen och ger kompression, värme och stöd.

Vad skydd Intersport?

Vadskydd med graderad kompression som används både under och efter träning. Storlekar S= 35-38, M= 39-42, L= 43-46 Centimetermått S= 33-36cm , M= 36-39cm , L= 39-42cm. Tillverkad av 93% polyamide och 7% elastan.

Vad rehband?

Våra bekväma och lättjusterade vadskydd ger dina vadmuskler stabilitet, kompression och värme. Ökad blodgenomströmning motverkar effektivt stelhet vilket både ökar prestationsförmågan och motverkar skador och inflammationer i vadmusklerna, såsom tex.

Varför får man Löparknä?

När du får så kallat löparknä har senan längs utsidan av knät blivit överbelastad. Det gör ont och det kan ibland ta lång tid innan du blir bra. Du kan få löparknä om du börjar träna mer än vad kroppen är van vid. Det är vanligast att råka ut för löparknä om du löptränar mycket.

Vad Compression?

Vadsleeves är, precis som andra kompressionsplagg, till för att stabilisera musklerna och öka blodcirkulationen.

Vad skydd XXL?

Funktionellt vadskydd, med framsida i 1,5 mm SBR-neopren och baksida i 4 mm SBR-neopren. Ger ökad blodcirkulation och extra värme. Profcare 6110 vadskydd är utvecklat för att öka blodcirkulationen och ge en snabbare läkningsprocess vid sträckningar eller överbelastning.

Relaterade inlägg: