Vilket Värmeverktyg sliter mest på håret?

Innehållsförteckning

Vilket Värmeverktyg sliter mest på håret?

Vilket Värmeverktyg sliter mest på håret?

Förutsatt att du använder värmeskydd till båda stylingverktygen så sliter fortfarande plattång mest. En fön blåser rent krasst bara ut luft, så du kan lika väl stå i en vind och torka. Givetvis behöver man inte maxa värmen på fönen eftersom värmen är det man vill undvika.

Vad händer om man plattar håret när det är blött?

Hår som är torrt och frissigt redan innan du börjat platta det kommer inte hålla sig platt heller. ”Borsta igenom håret med en paddelborste när du har balsam i, sen sköljer du håret försiktigt. När du gått ut ur duschen ska du inte torka håret massor med en handduk, det kommer framhäva de naturliga lockarna.

Hur mycket sliter Varmluftsborste?

Skonsamt – en värmeborste sliter inte alls på samma sätt som annan värmestyling. Livfullt hår – styling med en värmeborste ger mer naturligt resultat med rörelse i håret. Snabb styling – tar bara 2-10 minuter för de flesta hårtyper. Volym – en rundad värmeborste eller varmluftsborste ger massor av volym.

Hur mycket sliter locktång?

En plattång sliter extremt mycket på håret och fräter upp ytskiktet på hårstråtet varje gång den används, därför är det väldigt viktigt att applicera ett värmeskydd innan så att det finns en skyddande hinna på plats innan plattången används.

Relaterade inlägg: