Vad gjorde Tully i vad som än händer?

Innehållsförteckning

Vad gjorde Tully i vad som än händer?

Vad gjorde Tully i vad som än händer?

Serien Vad som än händer bygger på Kristin Hannahs roman Firefly Lane, som kom ut på svenska 2017 med just titeln Vad som än händer. Vi får göra nedslag i två vänners liv som när de går på High School spelas av Ali Skovbye (young Tully) och Roan Curtis (young Kate) som båda måste ses som fynd.

Vad hände mellan Kate och Tully?

När Tully Hart och Kate Mularky var tonåringar på sjuttiotalet var de oskiljaktiga. Tully hörde till de populära och Kate var en enstöring, ändå höll de ihop genom alla år. Ända tills Kate dog. Nu måste Tully försöka uppfylla det löfte hon gav sin bästa vän: att se till att hennes barn har det bra.

Vad som än händer dör Tully?

Sommaren 1974 får den blyga, tysta tonåringen Kate Mularkey en ny granne. Snygga, populära Tully Hart flyttar in i huset mittemot. På ytan är de varandras motsatser, men de lovar varandra evig vänskap, vad som än händer. Tully vill bli känd och beundrad av en hel värld.

Vad som än händer musik?

Vad som än händer

  1. Hello Yellow Brick Road. 51 m. ...
  2. Oh! Sweet Something. ...
  3. Dancing Queens. 48 m. ...
  4. Love Is a Battlefield. 51 m. ...
  5. Sweet Child O' Mine. 48 m. ...
  6. Dirty Laundry. 50 m. ...
  7. Total Eclipse of the Hart. 49 m. ...
  8. Mawaige. 51 m.

Hur slutar Firefly Lane?

Naturligtvis vet vi från romanen Firefly Lane att Tully inte dör - men det ( spoiler varning! ) ... Kate dör i slutet av boken och lämnar dottern Marah och hennes bästa vän helt förödda.

Vad som än händer begravning?

Det innebär att de efterlevande kan bestämma begravningens omfattning – om inte den avlidne varit förutseende och nedtecknat sina önskemål i Livsarkivet. Vill man vara säker på att en viss summa pengar finns avsatta för den egna begravningen, vad som än händer, tecknar man en begravningsförsäkring.

Relaterade inlägg: