Vad syns i Urkund?

Innehållsförteckning

Vad syns i Urkund?

Vad syns i Urkund?

Vad är URKUND? URKUND är ett helt automatiserat system mot plagiering och används framgångsrikt på universitet och högskolor i hela Europa. URKUNDs system kontrollerar alla dokument mot tre centrala källområden; Internet, förlagsmaterial och tidigare inskickat studentmaterial (t ex PM, case studies och examensarbeten).

Vad kan Urkund upptäcka?

Lösningen på problemet med plagiat Urkund är en automatisk mjukvara för textmatchning som upptäcker och hanterar plagiat oavsett vilket språk det handlar om.

Vilka texter finns i Urkund?

På vägen från dig till läraren passerar arbetet Urkund. Arbetet lagras i Urkunds databas, varefter systemet jämför arbetet med övriga arbeten i databasen, med uppslagsverk, tidsskriftsartiklar och böcker vilka genom samarbetsavtal gjorts tillgängliga för jämförelse, samt med material på Internet.

Är urkund gratis?

NYCKELFUNKTIONER FÖR VÅRT PLAGIATKONTROLL. Vårt plagiatkontroll gratis utför inget magiskt trick och visar resultaten av plagierad text. Det försöker inte heller göra dig lurad genom att identifiera ologisk duplicering från unikt innehåll. Nedan följer några av de funktioner du hittar i vårt verktyg.

Relaterade inlägg: