Vad är fillers läppar?

Innehållsförteckning

Vad är fillers läppar?

Vad är fillers läppar?

Fillers som används inom kosmetiken är baserat på hyaluronsyra, en vattenmolekyl som existerar naturligt i kroppens egen vävnad. Det är injicerat i huden for att fylla ut rynkor (ex nasolabiala veck), öka volym (ev läppar) och konturera (ev näsa).

Hur verkar fillers?

Finns naturligt i kroppen Medlet injiceras i och under huden i små mängder med en mycket tunn nål. Därmed slätas rynkor ut och en volymsförstoring uppnås. Hyaluronsyra förekommer också naturligt kroppen och en tredjedel av den kroppsegna hyaluronsyran bryts naturligt ned och ersätts varje dag.

Hur gör man fillers i läpparna?

En injektionsbehandling för att uppnå en läppförstoring med fillers tar ungefär 15 – 30 minuter. Den går till så att preparatet injiceras genom en tunn nål in i dina läppar. Direkt efter behandlingen kan behandlingsområdet bli aningen rött, svullet och ibland kan man få något enstaka blåmärke.

Vad menas med Russian Lips?

Russian lips Som namnet antyder kommer den stora trenden från Ryssland. Russian lips är inspirerade av ryska dockor (“matryoshka” dockor) då volymen läggs centralt - precis som på dockan längst in. Russian lips är plattare och har mer ”höjd” än de traditionella läppar.

Hur mycket kostar fillers i läpparna?

Läppförstoring – Pris från 2 700 kr Våra injektionssjuksköterskor utför sina behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Är fillers bra?

Och det är sant att fillers är ett bra sätt att skapa ett ungdomligare utseende. När fillers blev populära för 20 år sedan, användes de för att fylla ut rynkor som nasolabialveck och marionettlinjer. Sedan dess har tillverkare och behandlare lärt sig mycket om estetiska behandlingar och olika sätt att använda fillers.

Relaterade inlägg: