Hur blir man av med reklam i brevlådan?

Innehållsförteckning

Hur blir man av med reklam i brevlådan?

Hur blir man av med reklam i brevlådan?

För att slippa adresserad reklam med vanlig post ska du registrera dig hos NIX adresserat. Ditt personnummer kopplas direkt till din folkbokföringsadress. Du kan även kontakta Statens personadressregister (SPAR) och begära att få en spärr mot direktreklam.

Vad är din åsikt om reklam?

Över 80% av svenska folket ogillar eller är likgiltiga för reklam, men trots detta fortsätter de flesta företag och organisationer att vräka ut budskap som saknar värde och irriterar. ... Sedan 2005 har Sveriges Annonsörer undersökt vad svenska folket tycker om reklam.

Hur blir man av med Postkodlotteriet?

Postkodlotteriet är enligt branschregler skyldigt att se till att du kan spärra dig om du inte längre vill ha vår marknadsföring. Det kan du göra genom att fylla i dina uppgifter på https://www.postkodlotteriet.se/sparra eller kontakta kundservice och be dem om hjälp med att lägga in en spärr.

Är det olagligt att dela ut flygblad?

För flygbladsutdelningar behövs inte tillstånd. De får anordnas på alla offentliga platser, vilket inkluderar gator och torg, utanför butiker och inne i köpcentrum. Vi har rätt att dela ut flygblad på samtliga offentliga platser så länge vi inte hindrar någon att komma in eller ut, eller stör den allmänna ordningen.

Relaterade inlägg: