Vad som göms i snö säsong 1?

Innehållsförteckning

Vad som göms i snö säsong 1?

Vad som göms i snö säsong 1?

När Peter Wendel dras in i en brådskande mordutredning tvingas han anställa kårens mest missanpassade poliser för att snabbt få igång sin nya Kalla Fall-grupp. När Peter Wendel dras in i en brådskande mordutredning tvingas han anställa kårens mest missanpassade poliser för att snabbt få igång sin nya Kalla Fall-grupp.

Hur många avsnitt är det som göms i snö?

Den andra säsongen av Leif G.W. Perssons kriminaldrama Det som göms i snö, med Kristallen-vinnaren Robert Gustafsson i huvudrollen som Peter Wendel, är äntligen här. I den nya säsongen, som består av fem avsnitt, får vi fortsatt följa Wendels team som försöker lösa kalla fall.

Är det som göms i snö bra?

Kriminaldramat ”Det som göms i snö” är tillbaka Det är ett gott betyg för sent omsider återvändande ”Det som göms i snö”. Av Aron Levander och Hans Jörnlind, med bl a Robert Gustafsson, Ia Langhammer, Samuel Fröler, Louise Peterhoff, Christopher Wagelin, Cilla Thorell, Ingela Olsson, Stefan Gödicke.

Vem spelar Ante i det som göms i snö?

Många välbekanta ansikten från den första säsongen återvänder: Louise Peterhoff är tillbaka som Caijsa, Ia Langhammer som Barbro, Christopher Wagelin som Jorma, Ingela Olsson som Ulla, Peter Gardiner som Ante och Cilla Thorell som Stella, bland andra.

Vem är mördaren i det som göms i snö?

Den andra säsongen av "Det som göms i snö" släpps på Viaplay den 19 september. Den nya säsongen kommer att bestå av totalt fem nya avsnitt. Innan årets slut kommer vi även att kunna följa Robert Gustafsson i rollen som Stig Engström i Netflix-serien "Den osannolika mördaren".

Vart utspelar sig Det som göms i snö?

Det som göms i snö är en svensk dramaserie från 2018, skapad av Hans Jörnlind och Aron Levander. Den är regisserad av Kjell-Åke Andersson och Lisa Farzaneh med Robert Gustafsson i huvudrollen....Det som göms i snö[redigera | redigera wikitext]
Antal säsonger2
LandSverige
SpråkSvenska
Produktion

Relaterade inlägg: