Vad omsätter Alice Stenlöf?

Innehållsförteckning

Vad omsätter Alice Stenlöf?

Vad omsätter Alice Stenlöf?

Alice Stenlöf driver totalt tre bolag. Det största bolaget är ”Alice Stenlöf AB” som ägnar sig åt PR, annonsförsäljning och reklam – med stor framgång. Den senaste årsredovisningen som registrerats hos Bolagsverket visar att bolaget omsatte kronor och gick med kronor i vinst under 2020.

Vad tjänar Lucas Armando Feola?

Är du nyfiken på vad man tjänar när man arbetar för Alice? Det tog Nyheter24 reda på! Under inkomståret 2020 hade Lucas Armando Feola en fastställd förvärvsinkomst på 366 600 kronor. Fördelat lika på årets 12 månader gav det honom en månadslön på 30 550 kronor.

Hur mycket fakturerar Bianca Ingrosso?

Därefter berättar Bianca om hur mycket hon tjänar varje månad. – Jag fakturerar mer än 400 000 kronor i månaden men jag tar inte ut det i lön.

Hur mycket äger Bianca CAIA?

Enligt Breakit värderade branschexperter bolagets och affärens värde till 50 miljoner totalt – och nu står det klart att hälften av Bianca Ingrossos Caia Cosmetics säljs i en affär som värderar företaget till åtta gånger så mycket: 400 miljoner.

Vad gör Lucas Armando Feola?

“Det är så här faktiskt, att Lucas jobbar numera med Lovisa och med oss i vårt nya bolag, som är hemligt än”, säger Bianca. “Lovisa slutar om cirka tre veckor, men vi har startat ett bolag ihop där vi är delägare tillsammans, så sjukt. Där jobbar även Lucas med oss”, säger hon i vloggen.

Hur gammal är Lucas Armando Feola?

Lucas Feola, 24 år i Stockholm på Nicandervägen 5 - telefon, ålder och födelsedag.

Relaterade inlägg: