Hur använder man Osmo Dekorvax?

Innehållsförteckning

Hur använder man Osmo Dekorvax?

Hur använder man Osmo Dekorvax?

Applicera produkten tunt i träets fiberriktning med Osmo Pensel, Osmo Penselborste eller Osmo Mikrofiber Roller 100mm. Var noga med att inte lämna något överskott. Undvik att göra arbetet i direkt solljus.

Hur applicerar man hårdvaxolja?

Applicera Osmo Hårdvaxolja tunt i fiberriktning med Osmo Pensel, Osmo Mikrofiberroller 100mm eller Osmo Easy Pad luddfri trasa. Var noga med att inte lämna något överskott. Undvik att göra arbetet i direkt solljus.

Var köper man hårdvaxolja?

Hårdvaxolja från Osmo | Colorama.

Vad innehåller Osmo Hårdvaxolja?

Osmo Hårdvaxolja Originalet Baserad på naturliga oljor och vaxer, ger hårdvaxoljan en vacker och tålig yta där träets naturliga karaktär bevaras. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, och mycket tålig mot spill.

Hur applicera Oljebets?

Applicera produkten tunt i fiberriktning med Osmo Pensel, Osmo Mikrofiberroller 100 mm eller Osmo Easy Pad luddfri trasa (önskas ljusare laserande infärgning - torka av i fiberriktning efter ca. 10 minuter med Osmo Easy Pad luddfri trasa). Var noga med att inte lämna något överskott.

Hur länge ska hårdvaxolja härda?

Applicera ett mycket tunt skikt och jämt av Hårdvaxolja med pensel, Snappy eller med Herdins Paint & Stain Pad i träfibrernas längdriktning. Torka bort överskott med trasa och jämna till direkt om överflöd av olja finns, vänta inte. Vänta 4-7 timmar mellan behandlingarna. Låt andra skiktet torka i 8-12 timmar.

Vad innehåller hårdvaxolja?

Vad är hårdvaxolja? Hårdvaxolja är en väldigt slitstark ytbehandling som man använder på dom flesta typer av träslag men även på andra material. Den används främst på golv men går lika bra att använda på bänkskivor och möbler. Oljan innehåller, precis som namnet antyder, både olja och vax.

Relaterade inlägg: