Är det något fel på Blocket?

Innehållsförteckning

Är det något fel på Blocket?

Är det något fel på Blocket?

Just nu har vi tekniska problem med sajten vilket innebär att vissa av er kan ha svårigheter att surfa in på blocket.se samt apparna😞. Vi jobbar på att lösa det så snart som möjligt och håller er uppdaterade.

Varför kommer man inte in på Blocket?

Troligtvis är det så att du försöker logga in genom att trycka på "Logga in" längst upp till höger på startsidan. Där loggar du dock in om du har ett Blocketkonto vilket du förmodligen inte har om du får upp ett felmeddelande när du klickar på "Logga in".

Kan inte öppna blocket appen?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Är Blocket se nere?

Vi upplever just nu tekniska problem med vår annonsbetalning via telefon. Kortbetalning fungerar som vanligt. Vår tekniska support jobbar för att lösa problemet så snart som möjligt.

Kan inte se Blocket annonser?

Några av de vanligaste orsakerna till att du inte kan se annonsen är: Din annons ligger hos Blockets granskning. För att förhindra att fel annonser hamnar på sidan så går alla annonser igenom en granskningskontroll, detta gör att det kan ta lite längre tid innan din annons blir publicerad på Blocket. Håll ut!

Relaterade inlägg: