Vad händer med Storytel?

Innehållsförteckning

Vad händer med Storytel?

Vad händer med Storytel?

Storytel förvärvar i USA – aktien lyfter till plus.

Varför finns inte Sagan om ringen på Storytel?

Samtliga svenska ljudbokstreamingtjänster har Sagan om Ringen samt Hobbiten med svensk uppläsning. Föredrar du att höra böckerna på originalspråket engelska så har Storytel hela trilogin + The Hobbit även med engelsk uppläsning, något som de övriga tjänsterna i dagsläget (augusti 2017) saknar.

Hur stänger man av Storytel Reader?

Första versionen av Storytel Reader: Prova att böja till och trycka in ett gem (eller någonting annat i den storleken) i det lilla hålet till vänster om Power-knappen. Om din Reader är påslagen kommer den att stängas av. Om den redan är avstängd kommer du inte att märka att någonting händer.

Vart finns Storytel?

Förutom i Norden (Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige) finns Storytel i Brasilien, Bulgarien, Colombia, Förenade Arabemiraten, Indien, Italien, Mexiko, Nederländerna, Polen, Ryssland, Singapore, Spanien, Sydkorea, Turkiet och Tyskland.

Varför stänger Storytel av sig?

Om du upplever problem med Storytel i mobilen, testa något av följande: Byt från offlline-läge till online-läge och spara ner den aktuella boken igen. ... Kontrollera att boken har laddats ner till 100% innan du börjar lyssna eller stänger appen. Radera appen och installera den på nytt.

Kan man se vilka böcker man läst på Storytel?

När du loggat in hamnar du i din bokhylla! Här ser du vilka böcker du lyssnar på, men här finns också information om vilka böcker du lyssnat på.

Relaterade inlägg: