Hur ser man vart sina AirPods är?

Innehållsförteckning

Hur ser man vart sina AirPods är?

Hur ser man vart sina AirPods är?

Om du tror att du kanske har tappat dina AirPods medan du var ute, kan iCloud.com eller Hitta-appen visa dig var de finns på en karta. Genom att logga in med ditt Apple ID, kan du se platsen för alla dina Apple-enheter.

Hur kan man Hitta sitt AirPods fodral?

Använd Hitta för att se dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max på en karta och spela upp ett ljud för att hitta dem. Om du redan har ställt in Hitta med en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac som du använder med dina AirPods kan du hitta dem med hjälp av Hitta.

Varför är mina AirPods låga?

Om det är låg volym i en AirPod-hörlur Kontrollera mikrofonen och högtalarnätet på båda dina AirPods. Om du ser något skräp rengör du dina AirPods enligt riktlinjerna i den här artikeln och ser om det löser problemet.

Har AirPods serienummer?

Om du har AirPods eller AirPods Pro delar dina AirPods serienummer med laddningsetuiet. Du kan hitta serienumret på undersidan av locket på ditt laddningsetui, trådlösa laddningsetui eller MagSafe-laddningsetui.

Hur lång räckvidd har AirPods?

Tack vare AirPods räckvidd, som normalt är omkring 15 meter (längre under goda förhållanden, men ingen officiell siffra finns), kan tjuvlyssnaren lämna telefonen och gå ut ur rummet – men fortfarande höra allt som sägs därinne.

Relaterade inlägg: