Vilken olja i Kärcher högtryckstvätt?

Innehållsförteckning

Vilken olja i Kärcher högtryckstvätt?

Vilken olja i Kärcher högtryckstvätt?

Olja för högtryckstvättar Olja 90 passar alla Kärchers högtryckstvättar. Oljan som är i kolvarna. Obs tänk på att byta oljan vid demontering.

Hur använder man Nilfisk högtryckstvätt?

För att rengöra din träterrass med högtryckstvätt använder du med fördel Nilfisk Compact Patio Cleaner eller Kärcher T-Racer. Använd ihop med tralltvätt för att bästa resultat....
mån - fre:06:00 - 20:00
Nyårsafton09:00 - 14:00
Nyårsdagen - STÄNGT01:00 - 01:00
Trettondagsafton06:00 - 20:00
Trettondag jul09:00 - 18:00

Vad gör en högtryckstvätt?

Högtryckstvätten fungerar genom att ta vatten in från en vattenkran. Pumpen i högtryckstvätten accelererar vattnet till ett enormt högt tryck och pressar det ut genom munstycket i en smal stråle. ... Det finns både bilborste till att tvätta bilen med och terrassrengörare och mycket annat till rengöring med högtryckstvätt.

Får inget tryck i högtryckstvätten?

Om Ni är osäker vilket fel det kan vara så kan Ni alltid lämna in er högtryckstvätt för ett kostnadförslag på 486 kr inkl. moms....Vanligaste felen på högtrycktvättar för hemmabruk:
FelOrsakÅtgärd
Högtryckstvätten pulserar i tryckPumpen får för lite vatten Vattenfilter igensattKontrollera vattentillförsel Rengör vattenfiltret

När ska man använda högtryckstvätt?

Vad kan man använda en högtryckstvätt till? Du kan använda högtryckstvätten till att göra rent utemöbler, tvätta trädäck eller marksten, spola av bilar och cyklar, göra rent husfasader, poolväggar, altantak eller grillgaller. Det går också utmärkt att ta bort mossa från stenar och berghällar med en högtryckstvätt.

När uppfanns högtryckstvätten?

Historia. Högtryckstvättarna utvecklades i USA under 1930-talet och framåt. Till Europa kom de via de amerikanska trupperna som var stationerade i Västtyskland efter 1945. Alfred Kärcher gavs i uppdrag att underhålla och reparera de amerikanska maskinerna.

Relaterade inlägg: