Hur är det att gå på KTH?

Innehållsförteckning

Hur är det att gå på KTH?

Hur är det att gå på KTH?

Jag kunde på gymnasiet känna att det var jobbigt att läsa 8-10 kurser samtidigt och därför uppskattar jag verkligen att det inte är så längre. Däremot går man ju igenom en hel kurs under mycket kortare tid (ca 8-10 veckor) på KTH och det kan ju naturligtvis kännas tufft i början, men man vänjer sig!

Kan gå på KTH?

KTH erbjuder fyra olika tekniska basutbildningar för studenter som saknar behörighet till ingenjörsprogrammen på KTH; Tekniskt basår (60 fup), Tekniskt basår, termin 2 (30 fup), Tekniskt basår, distans med campusträffar (60 fup) och Tekniskt basår mot högskoleingenjör, distans med campusträffar (50 fup och 10 hp).

Hur är KTH Kista?

KTH Kista är först och främst ett mindre campus jämfört med Campus inne i stan. Alla klassrum och föreläsningssalar är placerade i en och samma byggnad. ... Något annat värt att nämna är att det är väldigt bra förbindelser mellan Kista och centrala Stockholm. Du har både tunnelbana och pendeltåg att välja mellan.

Vilken utbildning passar mig KTH?

Utgå från dina tidigare intressen och nysta i utbildningar som följer dem. ... Fråga studievägledaren – Studievägledaren kan många gånger guida dig lite i djungeln av alla utbildningar. Att prata med en studievägledaren behöver inte alls innebära att du har en aning om vad du vill. Gå dit, prata och få lite inspiration.

Relaterade inlägg: