När kommer Vinterviken 2021?

Innehållsförteckning

När kommer Vinterviken 2021?

När kommer Vinterviken 2021?

"Vinterviken 2021" har global premiär på Netflix 2021 och kommer till SVT 2022.

Vart utspelar sig Vinterviken 2021?

SYNOPSIS: “Vinterviken” är en modern tolkning av Mats Wahls hyllade roman. Historien utspelas i Stockholm år 2021 och följer kärlekshistorien mellan Elisabeth och John-John. De två ungdomarna är uppvuxna i samma stad, men lever ändå ljusår från varandra; separerade ekonomiskt, socialt och kulturellt.

När kommer nya Vinterviken?

Premiär för nyaVinterviken” på Netflix den 8 september.

Vart spelar Vinterviken in?

Berättelsen utspelas i Stockholm år 2021 och kretsar runt en kärlekshistoria mellan Elisabeth och John-John. De två ungdomarna växer upp i Stockholm, men lever helt olika liv – ekonomiskt, socialt och kulturellt. Men deras två världar kolliderar när de börjar i samma gymnasieklass.

Hur börjar Vinterviken?

Det hela börjar de sista dagarna på sommarlovet då John-John och bästa kompisen Sluggo stjäl en kajak och paddlar över Vinterviken mot de fina villorna i Bromma. Där räddar de en liten flicka från att drunkna, och John-John får träffa hennes syster Elisabeth. Den vackraste tjej han någonsin sett.

Vem dör i Vinterviken?

Filmens handling John-John och Sluggo är två dödspo- lare i 16-årsåldern med förankring i samhällets lägre skikt i form av en betongförort.

Vad är Vintervikens budskap?

En film om klassperspektiv och ungdomskärlek efter Mats Wahls bok med samma namn. , kulturell tillhörighet och social jämställdhet i allmänhet och rasism och nazism i synnerhet är heta debattämnen i tiden.

Relaterade inlägg: