Vad innehåller Glossybox julkalender 2020?

Innehållsförteckning

Vad innehåller Glossybox julkalender 2020?

Vad innehåller Glossybox julkalender 2020?

Årets adventskalender innehåller 24 skönhetsfavoriter från lyxiga märken som Babor, ELEMIS och Benefit till ett värde över 5400 kr! Kalendern blir din för 1299 kr men blir du en Glossie får du den för endast 999 kr!

Vad kostar Glossybox julkalender?

Eller utnämn dig själv till jultomte och ge kalendern till någon du tycker extra mycket om. GLOSSYBOX Adventskalender innehåller 24 skönhetsöverraskningar till ett värde över 4300 kr och blir din för 1299 kr. Beställs utöver ordinarie Glossybox-prenumeration. Begränsat antal – först till kvarn!

Vad kostar Glossybox julkalender 2021?

Vad kostar GLOSSYBOX Adventskalender 2021? I de 24 luckorna döljer sig beautyprodukter till ett värde av hela 5 400 kronor (!!). Priset du betalar är däremot betydligt lägre och för dig som är aktiv GLOSSYBOX-prenumerant kostar kalendern endast 999 kronor.

Hur mycket kostar en Glossybox?

För endast 159 kr per månad får du hem en lyxig box med fem skönhetsprodukter i originalstorlek eller mindre format (travel size). Välj mellan löpande, tre-, sex-, eller 12-månadersprenumeration*. Välkommen in i vår värld av skönhet! Upptäck mer om hur GLOSSYBOX fungerar genom att klicka här.

Hur söker man till Julkalendern 2021?

Julkalendern 2021 är redan helt färdigrollsatt, precis som vi har skrivit här ovanför. Vi söker inte statister eller andra. Ni får kontakta filmbolaget om ni vill söka statistroller.

Är det värt att prenumerera på Glossybox?

Jättebra box till ett rimligt pris. Älskar alla fina produkter. En gång i månaden är det "julafton"!!!

Är Glossybox värt det?

Glossybox hade vunnit så mycket på att värna om sina kunder. Tveklöst sämsta kundservicen jag varit med om, kontakten är trevlig men man får ingen hjälp. Har blivit lovad ersättning för en beställning som aldrig kom fram, väntat en månad utan resultat.

Hur avsluta prenumeration Glossybox?

Du säger upp Prenumerationen via ditt konto på Webbplatsen. Vi säger upp Prenumerationen genom att skicka en uppsägning till den e-postadress du angivit. Din prenumeration måste avslutas innan den 1:a i månaden om du inte vill ha nästkommande månadsbox.

Vart spelas Julkalendern 2021 in?

Stora delar är inspelad i en studio i Stockholm. Annars är mycket inspelat i i Luleå och Gammelstads Kyrkby utanför Luleå samt i Boden.

Relaterade inlägg: