Vad gör Priorin?

Innehållsförteckning

Vad gör Priorin?

Vad gör Priorin?

Priorin® kapslar är ett kosttillskott som tillför biotin till dina hårrötter och hjälper dig bevara ett normal hår. Med en kombination av olika näringsämnen, ger det ditt hår en chans att växa och återhämta sig. Priorin® Shampoo är produkten för dig som har hår i behov av extra näring.

Hur ska man ta Priorin?

För att uppnå bästa resultat bör du använda Priorin® kapslarna i minst 3 månader. Detta på grund av hårets långsamma tillväxt - ca 1 cm/månad. Vi rekommenderar två kapslar dagligen under de första 90 dagar. Efter det kan du ta en kapsel per dag som underhållsdos.

Vad är Hirsextrakt bra för?

Hirsextrakt, som kommer från ett av världens äldsta sädesslag. Pantotensyra tillhör gruppen B vitaminer (vitamin B5) och bidrar till normal energiomsättning. Pantotensyra har en central funktion där celldelningen är snabb, till exempel i hårrötterna.

Hur använder man Priorin Shampoo?

Genom att försiktigt massera in hela håret noggrant löser schampot upp både fett och smuts. Du kommer även att öka blodcirkulationen i skalpen vilket i sin tur kan stimulera dina hårrötter på ett positivt sätt. En av nyckelingredienserna i Priorin® schampo är Vitamin B5 som bidrar med näring och fukt till håret.

Är Priorin bra?

Majoriteten av testpiloterna menar att de ser tydliga skillnader på hårets kvalitet efter att de ätit Priorin. Blankare, friskare och ett mer välmående hår är några beskrivningar och de tappar mindre hår samt att flera har fått en utväxt med nya hårstrån.

Kan man ta Priorin när man ammar?

Priorin kapslar är ett kosttillskott för ditt hår med biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår. Innehåller även L-cystin, hirsextrakt och pantotensyra. Kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning.

Var köpa Priorin?

Köp Priorin 60 kapslar på apotea.se.

Vad gör biotin för håret?

Biotin, en utav de olika B-vitaminerna, aktiverar hårsäckarnas celler så att de producerar mer keratin. Biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår och zink bidrar också till att bibehålla normala naglar.

Vad innehåller Priorin schampo?

Priorin® schampo rengör skonsamt ditt hår tack vare en speciell sammansättning av naturligt hirsextrakt, glykoproteiner och B5-provitamin, som stärker, vårdar och återfuktar håret. Det är fritt från både parabener och färgämnen och kan användas varje dag, gärna i kombination med Priorin® kapslar.

Är Silicea bra för håret?

Original Silicea är ett kosttillskott som innehåller just kisel, zink och biotin. Om du äter kapslarna regelbundet i några månader kan du märka stor skillnad. Bland annat kan du få tjockare och starkare hår, du kan också slippa sköra naglar och bibehålla en ung hy med färre rynkor.

Relaterade inlägg: