Hur mycket tjänar en operationssjuksköterska efter skatt?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar en operationssjuksköterska efter skatt?

Hur mycket tjänar en operationssjuksköterska efter skatt?

42 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar en sjuksköterska innan skatt?

Lön Sjuksköterskor Enligt SCB är den genomsnittliga lönen för en grund utbildad sjuksköterska 38.000 kronor före skatt. Män har något högre genomsnittlig lön inom yrket på 39.500 kronor/ månad och kvinnor tjänar i genomsnitt 37.800 kronor/ månad.

Vad är lönen för en sjuksköterska?

En Sjuksköterska i Sverige tjänar i snitt 38 700 kr i månadslön. Lönen för en Sjuksköterska kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar. För att lära dig mer om hur lönespannet ser ut för en Sjuksköterska så har vi sammanställt massor av lönestatistik för dig att grotta ner dig i.

Vad tjänar en brevbärare på postnord?

Lägstalönen är 22 970. De som tjänar mest har 27 000 kronor i grundlön.

Vad tjänar en brevbärare postnord?

En Brevbärare och brevsorterare tjänar vanligtvis mellan 23 374 kr och 30 507 kr brutto per månad som nyanställd. Efter fem års tjänst är detta mellan 26 254 kr och 32 616 kr per månad för en arbetsvecka på 40 timmar.

Vad tjänar en sjuksköterska ingångslön?

Vad ingångslönen är varierar, och här råder det delade meningar om vad som är en vettig ingångslön. Runt 24 000 kr– 26 000 kr anser många inom vården vara en skälig summa för en nyexaminerad sjuksköterska.

Relaterade inlägg: