Vilken A-kassa socionom?

Innehållsförteckning

Vilken A-kassa socionom?

Vilken A-kassa socionom?

Akademikerförbundet SSR är det fackliga yrkesförbundet för socialvetare, beteendevetare, ekonomer, folkhälsovetare, personalvetare, samhällsvetare, socionomer och andra inom socialt arbete.

Vad står AEA för?

Akademikernas a-kassa, formellt Akademikernas erkända arbetslöshetskassa (AEA), är den arbetslöshetskassa som alla akademiker som är yrkesverksamma i Sverige kan vara med i. ... Med över 750 000 medlemmar (2021) är Akademikernas a-kassa den största arbetslöshetskassan i Sverige.

Är akademikernas Akassa bra?

Du kan få fackets inkomstförsäkring Du kan få upp till 80 procent av hela lönen. Har du tjänat 50 k kan du få 40. Bra sak. Klicka här för vår vanligaste inkomstförsäkring (det finns många).

Vilket skyddsnät finns om man blir arbetslös?

Vad händer om du blir arbetslös? A-kassan är ditt viktigaste skyddsnät och ger trygghet om du förlorar ditt jobb. Och vår inkomstförsäkring kompletterar ersättningen från a-kassan upp till 80 procent av lönen.

Vilken a-kassa har PostNord?

Fackförbundet ST organiserar och välkomnar alla som jobbar på PostNord. Oavsett utbildning, befattning och arbetsuppgifter. ST är partipolitiskt obundna. Som medlem i ST får du bland annat möjlighet till inkomstförsäkring som komplement till a-kassan och tillgång till facklig rådgivning.

Vad kostar akademikernas a-kassa?

Det kostar 130 kronor per månad att ha en arbetslöshetsförsäkring. Smartast är att betala avgiften med autogiro eller e-faktura – både för dig och miljön.

Vilket förbund tillhör SSR?

Fackförbundet Akademikerförbundet SSR tillhör SACO, Sveriges akademikers centralorganisation, och är det fjärde största förbundet inom organisationen. Medlemmarna finns inom både offentlig och privat sektor i olika roller som tjänstemän, egenföretagare och i olika chefsposter.

Relaterade inlägg: