Vad kostar Jon och Jannis hus?

Innehållsförteckning

Vad kostar Jon och Jannis hus?

Vad kostar Jon och Jannis hus?

Jon Olsson och Janni Delér köper lyx-ställe i Sverige för 39 miljoner kronor. Influencerparet Jon Olsson och Janni Delér har köpt sig ett hus i Sverige. Stället ligger i Nacka och gick loss på kronor.

Vad kostar Jon Olssons hus?

Bloggprofilen Janni Delér, 26, och skidåkaren Jon Olsson, 34, har lagt ut sitt hus i Marbella till försäljning. På Jons Instagram lade han under måndagen ut en bild på huset med texten “Casa Camo for sale!”. I samma inlägg avslöjar han även vad utgångspriset blir – hisnande 1,7 miljoner euro.

Vad kostar Casa Castle?

På sociala medier berättar Janni om hur livet nu tar en ny vändning och att Casa Castle, som lyxhuset heter, har varit ett drömhus med mycket personlighet. Nu har paret istället köpt en egen udde i Vikingshill i Saltsjö-Boo utanför Stockholm värd 39 miljoner och berättar att det är dags för nya äventyr.

Vart har Jon Olsson köpt tomt?

Premium: Jon Olsson Delér, 38, och hustrun Janni Olsson Delér, 31, har sen tidigare en etagevåning i Monaco, en villa i Marbella och ett nytt hus under uppbyggnad på Lombok. Nu har de köpt en hel egen udde i Vikingshill i Saltsjö-Boo på 14 640 kvadratmeter. Priset: 39 miljoner kronor.

Relaterade inlägg: