Vad får man i CAIA julkalender?

Innehållsförteckning

Vad får man i CAIA julkalender?

Vad får man i CAIA julkalender?

Julkalenderns luckor kommer i en rosa sminkväska och det här är innehållet i luckorna:

  • Mini-mascara Bibbz Boom Boom lashes.
  • Borste till ögonskugga.
  • Eye brightener-penna.
  • Rött hårband med kardborre.
  • Kort sminkpensel till rouge mm.
  • Handkräm.
  • Mini-läppenna i färgen Bianca.
  • 2 st sminkborttagnings-pads.

Har Bianca sålt CAIA?

Förra året sålde Bianca Ingrosso hälften av sin andel i sitt sminkbolag Caia Cosmetics till riskkapitalbolaget Verdane. Sedan dess har det rapporterats om att affären skulle ha gett influencern ett tillskott i kassan på 73 miljoner kronor.

Vilka är delägare i CAIA?

Caia Cosmetics grundades så sent som 2018 av Bianca Ingrosso, som enligt DI och Breakit ägde 29 % av bolaget innan affären, managern Vanessa Lindblad som ägde 13 % samt Mikael Snabb och Jesper Matsch som tillsammans ägde 58 %.

Hur mycket av CAIA äger Bianca?

Tidigare i våras avslöjade Breakit att sminkbolagets värde uppgick till 505 miljoner kronor och att Bianca Ingrossos skulle fått drygt 73 miljoner av försäljningen, uppgifter som hon varken dementerat eller bekräftat. – Det kändes väldigt sjukt till en början.

Vad var det i Biancas julkalender?

För 1795 kronor fick kunderna hem en kalender innehållandes 24 påsar fyllda med olika skönhetsprodukter. Trots att Caia:s grundare Bianca Ingrosso, 26, uppmanade de som köpt kalendern att vänta till den 1 december med att öppna så var det flera som tjuvstartade. Och kritiken lät inte vänta på sig.

Är CAIA börsnoterat?

Det börsnoterade videobolaget Bambuser och influencern Bianca Ingrossos varumärke Caia Cosmetics inleder ett samarbete. Det får aktien att hoppa glädjeskutt.

Vad omsätter CAIA?

I fjol ökade omsättningen i sminkmärket Caia Cosmetics med 173 procent till 150 miljoner kronor och gjorde en vinst 55 miljoner kronor, skriver DI. Detta kan jämföras med 2019, då motsvarande siffror låg på 55 miljoner kronor i omsättning och en vinst på 5,5 miljoner kronor.

Vad omsätter CAIA Cosmetics?

Under 2020 har bolaget haft en stor tillväxt och en omsättning på närmare hundra miljoner, jämfört med drygt hälften under 2019, och det är inte omöjligt att bolaget skulle vara värt dubbelt så mycket om affären gjorts idag – alltså närmare miljarden – säger en källa till Breakit.

Vem köpte CAIA Cosmetics?

Bianca Ingrosso gjorde ett riktigt succéår ekonomiskt. Bianca Ingrosso, 26, sålde Caia Cosmetics – och gjorde ett riktigt guldår ekonomiskt. Expressen har beräknat hur många miljoner försäljningen gav henne.

Relaterade inlägg: