Kan man praoa på Gröna Lund?

Innehållsförteckning

Kan man praoa på Gröna Lund?

Kan man praoa på Gröna Lund?

Audition. ... Om du blir kallad till audition så kommer du få mer detaljerad information på hur du ska förbereda dig. Kontakta oss gärna på rekryteringen om du har några frågor eller funderingar gällande din ansökan. Vårt telefonnummer är 010-708 94 00 och vår mejladress är [email protected].

Är det kul att jobba på Gröna Lund?

Gröna Lund är en speciell arbetsplats och att arbeta här liknar inget annat. Varje år får vi in flera tusen ansökningar och konkurrensen är stenhård. Vi söker efter engagerade stjärnor som brinner för gästmötet. De som jobbar hos oss får ett minne för livet och många nya vänner.

Vad är Tivolivärd Gröna Lund?

Arbetsuppgifterna innefattar att sälja Gröna Lunds olika produkter (entréer, åkkuponger, åkband m.m.) samt att informera om tivolit och hjälpa gästen att välja rätt produkter inför och under besöket. Du ansvarar för en egen kassa samt för att redovisa denna.

Hur många jobbar på Gröna Lund?

Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. 2014 hade tivolit ca 1400 anställda under säsongen och över 1,3 miljoner besökare, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Hur gammal för att jobba på Gröna Lund?

För de flesta av våra tjänster har vi en åldersgräns på 18 år, med undantag för några få tjänster som du kan vara 16 år för att söka.

Vad gör en Attraktionsvärd?

ATTRAKTIONSVÄRD - FAMILJ Arbetsuppgifterna innefattar gästmöten, manövrera och övervaka en åkattraktion, ta emot biljetter och hjälpa gäster i och ur attraktionen. Arbetet sker till största del utomhus. Denna roll kräver ett moget säkerhetstänk samt att du har lätt att samarbeta med människor.

Relaterade inlägg: