Hur mycket får jag för min gamla mobil?

Innehållsförteckning

Hur mycket får jag för min gamla mobil?

Hur mycket får jag för min gamla mobil?

Du kan även snabbvärdera din gamla mobil på tre.se för att se preliminärt hur mycket den är värd....Så mycket är din gamla mobil värd.
TillverkareVärde upp till:
iPhone GB2 661 kr
iPhone 8 64GB2 323 kr
iPhone GB2 110 kr
Galaxy Note 92 057 kr

Vem köper min gamla mobil?

Hos MyTrendyPhone kan du sälja din mobil extremt enkelt och snabbt. Vi erbjuder bra priser och vi tar även emot skadade enheter. Vi ska se till att telefoner som säljs till oss antingen återvinns på ett ansvarsfullt sätt eller repareras och säljs vidare till någon som behöver dem.

Hur mycket är en begagnad iPhone 7 värd?

Bra för miljön och plånboken – Mobilen blir ofta liggandes hemma i byrålådan som en backup och glöms bort och minskar i värde. För en iPhone 7 Plus 256GB i gott skick får man närmare 4 000 kronor i avdragen abonnemangskostnad. Andra modeller från Apple, Samsung, Huawei och Sony kan också ge tusenlappar.

Hur mycket är en begagnad iPhone 6 värd?

Så mycket är din gamla mobil värd
TillverkareModellVärde
SonyXperia XZ1 Compact957 kr
HuaweiP9 Plus904 kr
SonyXperia XZ F8331902 kr
AppleiPhone 6 128GB899 kr

Kan man få pengar för gamla mobiler?

Gamla smartphones, surfplattor, datorer och smartwatches är hårdvaluta hos oss! Byt in din gamla utrustning och få pengar tillgodo i butiken som du kan använda vid ditt nästa köp på Elgiganten. Ett enkelt och smart sätt att byta ut din gamla enhet mot en ny till lägre kostnad och på ett mer miljövänligt sätt.

Vem köper gamla iphones?

Att sälja din telefon till Swappie är en trygg och säker process. Från det ögonblick när din telefon lämnar dina händer till det ögonblick du får din betalning hanteras din telefon och din betalning på ett säkert sätt av branschexperter.

Relaterade inlägg: