Kan alla bleka sina tänder?

Innehållsförteckning

Kan alla bleka sina tänder?

Kan alla bleka sina tänder?

Nästan alla tänder går att bleka. En blekning kan utföras antingen hos tandläkaren eller hemma av patienten själv. Det viktiga är att en tandläkare först undersöker och bestämmer vilken typ av material som ska användas och hur länge behandlingen ska ske.

Kan man få bort missfärgningar på tänderna?

Hur får jag bort missfärgningar på tänder? I ett förebyggande syfte kan du försöka undvika de faktorer som bidrar till missfärgningar på tänder som till exempel viss mat och dryck, även snusning och rökning. I många fall är det enkelt att ta bort missfärgningar med bland annat tandblekning eller saltblästring.

Är det bra att bleka tänderna?

Tandblekning kan leda till vissa skador om man inte är försiktig. - Det är inte helt skonsamt med tandblekning. Ilningar är relativt vanligt, men det brukar gå över efter några dagar. Det finns dessutom risk för inflammation i tanden, men det är ovanligt.

Hur blir man av med gula tänder?

Det bästa sättet att förhindra eller bli av med gula tänder är att borsta två gånger om dagen med en bra tandkräm. För direkt vitare tänder rekommenderar vi att du använder White Now Gold.

Hur får man bort det vita på tänderna?

En Icon-behandlingar innebär att en syra som öppnar upp porerna i emaljen appliceras på tänderna. När porerna är öppna läggs en utfyllnadskompost som fyller ut porerna och gör att de vita fläckarna försvinner. Behandlingen tar cirka 70 till 80 minuter och efter det är missfärgningarna borta.

Relaterade inlägg: