Hur många får bingo på Bingolotto?

Innehållsförteckning

Hur många får bingo på Bingolotto?

Hur många får bingo på Bingolotto?

Fem nummer på en och samma vågräta rad ger dig Bingo. Du vinner alltid det som står angivet på den raden du får bingo. Du behöver inte ringa in till programmet för att ta del av denna vinst.

Hur stor vinstchans Bingolotto?

Miljonchans: Chansen är ungefär 000 att få spela på antingen Superchansen eller Färgfemman. (Om du köper 2,5 lotter à 40 kr, det vill säga 100 kronor). Högvinst: Superchansen: Upp till 3 miljoner.

När är det bingo i Bingolotto?

Varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag med start klockan 19.00 presenterar våra eminenta programledare ettans, tvåans och treans bingo, bjuder på härliga inslag och håller via chatten en levande dialog med deltagarna som är med och spelar.

Hur funkar digital bingolott?

Du köper lotten precis på samma sätt som på sajten. Här kan du spela BingoLotto och dutta själv, eller om du tycker det är bekvämare, låta appen autodutta. Med appen kan du bland annat även spela BingoLotto Express, testa något av våra onlinespel eller läsa om alla talangfulla artister som besöker programmet!

Hur många spelar Bingolotto?

Bingolotto säljer omkring 300 000 lotter varje vecka och lockar hundratusentals svenska tittare till teven på söndagskvällarna. En stor del av lotterna säljs genom en prenumerationstjänst.

Är BingoLotto direktsänt?

Bingolotto är ett direktsänt program som bjuder på bingospel, musik från välkända artister samt spännande gäster. Premiären av programmet sändes i TV4 den 19 oktober 1991 med Leif "Loket" Olsson som programledare.

Relaterade inlägg: