Vad medföljer iPhone 11?

Innehållsförteckning

Vad medföljer iPhone 11?

Vad medföljer iPhone 11?

Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri. Trådlös laddning (fungerar med Qi-laddare 11) Laddning via usb-anslutning till dator eller strömadapter.

Får man med laddare till iPhone 11?

Varken Iphone XR, Iphone 11 eller Iphone SE (2020) kommer att säljas med laddare och lurar. Dessa kommer enbart att erbjudas som extra tillbehör. När det gäller vanliga trådbundna Earbuds så kompenserar Apple detta genom att sänka priset på lurarna till 225 kronor.

Hur lång e en iPhone 11?

Video: Inspelning i upp till 4k (24, 30 eller 60 bilder/s). Mått: 75,,9 x 8,3 mm. Vikt: 194 gram. Vattentålig: Ja, ip68-klassad (maxdjup två meter i upp till 30 minuter).

Hur funkar iPhone 11?

iPhone 11 har ett nytt kraftfullt dubbelkamerasystem som ger en intuitiv upplevelse tack vare den högsta videokvaliteten i en smartphone och nattläge för bilder. iPhone drivs av A13 Bionic-chippet och klarar de allra mest krävande uppgifter, men trots det räcker batteriet hela dagen.

Hur mycket väger iPhone 12?

Jämför iPhone 12-serien från Apple
Apple iPhone 12 miniApple iPhone 12
Mått131,5 x 64,2 x 7,4 mm146,7 x 71,5 x 7,4 mm
Vikt133 g162 g
Trådlös laddningJaJa
Omvänd trådlös laddningNejNej
BE

Vad är det för kabel som följer med iPhone 12?

Kommer jag få en kabel? Ja, kabeln ingår fortfarande. Det är en ligthning (till iPhone) till USB-C (en liten kontakt som liknar en ligthning-kontakt).

Vilka hörlurar ingår till iPhone 11?

Tillbehören. Varken iPhone 12 eller iPhone 11 har medföljande hörlurar eller strömadapter i lådan. Tidigare skickades båda med iPhone 11 och äldre modeller, men ett nytt beslut från Apple gör att du måste köpa dessa tillbehör själv från och med nu.

Kan man använda Macbook laddare till iPhone?

Du kan använda Apple-USB-strömadaptrar för iPad och bärbara Mac-datorer för att ladda iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods och andra Apple-produkter. ... En del USB-C-strömadaptrar och Apples USB-C-till-Lightning-kabel är kompatibla för snabbladdning med vissa iPhone- och iPad-modeller.

Är iPhone 12 bättre än iPhone 11?

Skärm – skärmen är en av de största skillnaderna mellan iPhone 11 och iPhone 12. ... IPhone 12 har en mycket högre upplösning på 25 och använder toppmodern OLED-skärmteknik som gör att du får bättre färger, högre kontrast, djupare svärta och större dynamiskt omfång, vilket ger en estetiskt tilltalande upplevelse.

Är iPhone 11 större än iPhone 11 Pro?

Storlek. Även om Pro-modellen är fylld med fler funktioner är den storleksmässigt något mindre och tunnare än iPhone 11. Jämfört med iPhone 11s 6,1-tumsskärm är 11 Pros 5,8-tums skärm märkbart mindre.

Vad är skärmen på Iphone 11?

  • Skärmen på iPhone 11 har rundade hörn som följer den elegant välvda designen och är placerade inom ett rektangulärt format. Vid mätning av det rektangulära formatet är skärmen 6,06 tum diagonalt (visningsytan är något mindre). Står emot vatten, stänk och damm 3.

Hur fungerar Face ID på din Iphone och Ipad?

  • Face ID fungerar bäst när du har din iPhone eller iPad på ungefär en armlängds avstånd eller närmare från ansiktet (25–50 cm). Lär dig vilka iPhone- och iPad-modeller som har stöd för Face ID. Gå till Inställningar > Face ID och lösenkod. Ange din lösenkod om du blir tillfrågad.

Kan du köpa en Iphone utan abonnemang?

  • Mobiloperatörerna säljer vanligtvis iPhone med ett bundet abonnemang, vilket sänker inköpspriset på telefonen. Om du köper en iPhone utan abonnemang kan du använda vilket sim-kort du vill från en kompatibel operatör, inklusive din nuvarande.

Relaterade inlägg: