Vilka skor passar till blå kostym?

Innehållsförteckning

Vilka skor passar till blå kostym?

Vilka skor passar till blå kostym?

Färgmässigt så är mörkbruna eller svarta skor stiligt till en blå kostym. Till en grå ullkostym fungerar svarta skor alltid bäst. Den traditionella vägen att vandra är att försöka att matcha strumporna ton-i-ton med kostymens färg. En tunn ullstrumpa i samma kulör som kostymen funkar i alla lägen.

Vad passar till svarta skor?

Svarta skor Följande resonemang bygger mycket på personlig smak och jag utgår ifrån min egen, och ett i många fall generellt tillämpbart synsätt. Grovt sammantaget kan man säga att svarta skor passar bäst till svarta och grå kostymbyxor, samt till mörka kostymfärger vid klädkoden ”mörk kostym”.

Vilka skor till Linnebyxor?

Skor av mocka gör sig oförskämt bra till linnebyxor, vilket förklarar många av valen nedan. Små detaljer som att färgen på solglasögonens bågar harmonierar med andra detaljer i klädseln, eller en diskret klocka av mycket hög kvalité bidrar till att höja helhetsintrycket avsevärt.

Kan man ha vita skor till kostym?

Det som dock fortfarande delar upp folk i två läger är om man kan och får ha sneakers till kostym. ... ... Rör det sig däremot om en mer formell tillställning som ett bröllop, begravning eller viktig företagsfest, där mörk kostym är klädkod, gör du dock fortfarande säkrast i att välja ett par klassiska, finare läderskor.

Vilken färg på strumpor till blå kostym?

Mörkblå strumpor kan användas till: Blå kostymer, grå kostymer, blå jeans, ljus chinos, sneakers, bruna och svarta skinnskor. Mörkgrå strumpor kan användas till: Grå kostymer, svarta kostymer, grå och svarta jeans, sneakers, svarta och bruna skinnskor.

Vilken kostym ska jag ha?

Hur Många Kostymer Behöver Man Ha Egentligen?

  • 1: En marinblå kostym. Den mest användbara av alla kostymer är den marinblå. ...
  • 2: En mörkgrå kostym. När det gäller användbarhet och mångsidighet så kommer den mörkgrå kostymen på en stark andraplats. ...
  • 3: En med ett subtilt mönster. ...
  • 4: En ljusare variant. ...
  • 5: En som sticker ut.

Vad passar till gråa skor?

Av alla färger som passar till grått så är rosa den bästa. Grått och rosa kan faktiskt vara en av de snyggaste färgkombinationerna, om man använder rätt nyanser så klart.

Vad passar till Manchesterbyxor?

Eftersom manchester ursprungligen är ett ganska sportigt tyg långt ifrån lika formellt som finare ulltyger är bruna skor att föredra. Klassiska brogues blir aldrig fel, men även mockaskor, ökenkängor eller chelseaboots passar till manchester. Ofta precis som för manchesterbyxorna ju slitnare desto bättre.

Vilka skor passar till Bootcut jeans?

Ett par rundade ballerina skor är något vi skulle undvika att matcha de utsvängda jeansen med men de något spetsigare är däremot en match made in heaven. Du ger en illusion av att du har ett par spetsiga pumps på dig men när du i själva verket håller båda fötterna på jorden. Snyggt, enkelt och bekvämt.

Vilka skor passar till slacks?

Vill man bära platta skor tex ballerina, sandaler eller slippers så är skinny varianten snyggast till tycker jag men som vi såg ovanför funkar även platta skor till baggy, ankelkorta byxor.

Relaterade inlägg: