Vad kostar ett Glasögonabonnemang på Synsam?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett Glasögonabonnemang på Synsam?

Vad kostar ett Glasögonabonnemang på Synsam?

tre par glasögon Från 50 kr per månad – allt ingår. Med Synsam Lifestyle glasögonabonnemang behöver du inte välja. Du betalar ingenting idag. Allt ingår – till och med rengöringsprodukter!

Vad kostar Glasögonabonnemang?

Räkna ut din månadskostnad
Pris per glasögon efter kampanjrabattMånadskostnad per par
upp till 1.000 kr45 kr
2.0 kr150 kr
2.501 - 3.500 kr190 kr
3.501 - 4.500 kr230 kr

Hur säger jag upp Synsam abonnemang?

Uppsägning kan också göras via telefon eller e-post till Synsams kundservice. Kontaktuppgifter till kundservice framgår på Synsams hemsida. Kunden har dessutom rätt att säga upp Abonnemanget i någon av Synsams butiker i Sverige och där skriftligen bekräfta en uppsägning.

Kan man byta glasögon Synsam?

- Vi byter ut dina nya glasögon inom tre månader om du kommer på att du inte trivs i dem. Byter du till glasögon med högre pris betalar du mellanskillnaden. - Du får kostnadsfria återbesök till vår optiker under ett år från senaste utförda synundersökning om du upplever några problem med ditt seende.

Vad kostar det att hyra glasögon?

Du betalar en låg, fast månadskostnad från bara 90 kr/månad för enkelslipade glasögon och från 170 kr/månad för progressiva glasögon. Priset beror på vilka, och hur många, glasögon du väljer.

Vad kostar glasögon på Synoptik?

Det finns flera olika varianter av progressiva glas med olika behandlingar och i olika prisklasser. Prata därför med våra optiker om hur just ditt synfel påverkar glasets prestanda. Hos Synoptik kan du köpa progressiva glas från 1.700 kr och uppåt, pris för båge tillkommer.

Vad tycker ni om Synsam?

Varning för Synsams abonnemang Akta er för deras abonnemang. Blivit lurad, riktigt lurad då försäljarna intygande i butik nått helt annat än vad som sen var i abonnemanget. Dessutom hittade jag samma bågar, som jag är tvungen att fortsätta betala för, på rea för en åttondel av priset.

Är Synsam värt pengarna?

Synsams enklaste glas är fortfarande upp till fyra gånger så dyrt som likvärdiga eller till och med något bättre glas från lågprisalternativen i jämförelsen. – Synsam är ingen lågpriskedja och konkurrerar inte enbart utifrån pris, säger Håkan Broman.

Kan man byta glasögon?

Byt när du märker att du inte ser bra med de glasögon du har och då de har slitits på ett sätt som stör ditt synfält. Du kan också byta helt enkelt för att du vill ha en annan design och form på glasögonen. ... Om det beror på repor eller för att glasögonens stil inte längre känns rätt för dig är helt upp till dig.

Kan man byta skalmar på glasögon?

Anpassa skalmarna bakom örat: Allt man behöver är varmt vatten eller en hårtork. Låt oss säga att skalmarna är för långa, då är lösningen på detta att få skalman böjd ner bakom örat. Det mankan göra, är att man värmer skalmen med en hårtork där man önskar att böja den.

Relaterade inlägg: