Är Celsius svenskt?

Innehållsförteckning

Är Celsius svenskt?

Är Celsius svenskt?

Celsius Holdings, Inc är ett amerikanskt företag som erbjuder dryckesprodukter med hälsofördelar. Deras drycker innehåller ämnen som bland annat koffein som bidrar till en ökad fettförbränning (Celsius Holdings Inc, 2020).

Är Celsius Energidricka?

Innehåller 0 kolhydrater. Celsius är en sockerfri och uppiggande sportdryck som finns i många goda och uppfriskande smaker och innehåller inga kolhydrater. Celsius energidryck innehåller flera vitaminer, grönt te, ingefära, guarana och koffein.

Vilka vitaminer innehåller Celsius?

Ingredienser: Enligt Celsius innehåller deras dryck kalcium, krom, vitamin C, vitamin B, biotin, riboflavin, niacin, Guarana frön, grönt tebladsextrakt, och ingefära.

Vad kommer Celsius ifrån?

Anders Celsius var en begåvad svensk astronom. Han grundade Sveriges första astronomiska observatorium i Uppsala 1741 men är mest känd för Celsius-temperaturskalan som används i termometrar i hela världen.

Är Celsius energidryck svensk?

Den lanserades för första gången i Sverige 2009 – vilket blev en enorm framgång som förvandlade den svenska kategorin funktionella drycker och energidrycker. Celsius är, och har alltid varit helt vegansk och innehåller bara naturliga smak-och färgämnen.

Vem äger Celsius dryck?

Sentica Partners som äger Func Food, ett företag inom funktionella livsmedel och kända för sina varumärken FAST och CocoVi, förvärvar People's Choice; den exklusiva svenska distributören av den oerhört populära funktionella drycken Celsius och livsstilsklädmärket Freddy.

Är energidryck farligt Livsmedelsverket?

Om man dricker dem i måttliga mängder är de inte farliga. Det visar många undersökningar. De flesta energidrycker innehåller relativt mycket koffein, ofta finns lika mycket koffein i en burk som i en kopp kaffe, men det finns drycker som innehåller mycket mer koffein.

Är det bra att dricka Celsius?

Celsius är dessutom ett mycket nyttigare alternativ till andra drycker som finns ute på marknaden då den bara innehåller naturliga ingredienser. Drycken är dessutom fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel. ... Alla B-vitaminer i drycken hjälper kroppens ämnesomsättning och Energiproduktion.

Är Celsius gott?

Celsius® är den ursprungliga funktionella energidrycken för aktiva människor i Norden. ... Celsius är, och har alltid varit helt vegansk och innehåller bara naturliga smak-och färgämnen. Det är därför den smakar så gott! Celsius innehåller sju olika vitaminer och därtill grönt te, ingefära, guarana och koffein.

Vad smakar Celsius Flamingo?

Nu kommer vårens nyhet från Celsius flygande - Celsius Flamingo! Denna nya smak har ljuvligt tropiska toner som får dig att känna dig lätt som en fjäder i solnedgången, samtidigt som den naturligtvis är fri från tillsatt socker men berikad med massor av vitaminer.

Relaterade inlägg: