Vad har bergskristall för egenskaper?

Innehållsförteckning

Vad har bergskristall för egenskaper?

Vad har bergskristall för egenskaper?

Bergkristallens energi symboliserar klarhet, vakenhet, balans och samklang. Den sägs harmonisera och sammanlänka vårt medvetande och vår närvaro med universums existentiella kraft. Det sägs att bergkristallen kan transformera, förstärka, fokusera och balansera energi.

Vilka kristaller skyddar?

Safir - mot olyckor och ohälsa (2)

  • Onyx – Stoppar negativ energi och rädslor, ger kontroll.
  • Månsten - skyddar dig och avslöjar dina fiender.
  • Akvamarin - skyddar i luften och vattnet.
  • Ametist - mot fara, sjukdom, stress och på resan.
  • Blå Topas - skydd på jobbet och mot angrepp.
  • Granat - håller förövare borta.

Vilka kristaller?

Alla kristaller har olika egenskaper så välj en kristall som passar din intention, om du tex ska sätta en intention som handlar om att hitta kärlek välj tex en Jordgubbskvarts eller Rosenkvarts. Vill du sätta en intention om att stressa mindre välj tex en Ametist.

Vilken sten skyddar?

Bronsit är en skyddande och grundande sten, som hjälper till i situationer när du känner dig hjälplös och utan kontroll över vad som händer. Den lär oss att ta ansvar, men är också en sten som hjälper oss att rensa ut både fysiska och psykiska problem. Stenen balanserar alla chakran.

Vad har kristaller för betydelse?

Alla stenar och kristaller har olika vibrationer och avger en viss energi. ... När du använder dig av dessa energier kan du balansera, rena och heala allt. Om vi går länge med en obalans i vårt inre så sätter den sig i vårt chakra som i sin tur sänder ut detta i vår energikropp, det vi kallar auran.

Relaterade inlägg: