Vad är Carolina Gynning känd för?

Innehållsförteckning

Vad är Carolina Gynning känd för?

Vad är Carolina Gynning känd för?

Hon har lidit av panikångest och hon har varit beroende av droger. Nu är hon trebarnsmamma, konstnär, poddare och driver ett framgångsrikt affärsimperium. Carolina Gynning blev känd genom realityserien Big Brother 2004, men hennes karriär började långt innan dess.

Vart bor Gynning?

Nyblivna trebarnsmamman Carolina Gynning har sitt tillhåll i den stora och vackra villan på Ekerö i Stockholm. Tidigare använde hon villan endast som sin konstnärsateljé men på senare år valde tv-profilen att bygga ut och renovera huset så att det skulle passa som hennes permanenta boende.

Hur gammal är Carolina Gynnings man?

Men nu har dottern äntligen kommit till världen. Dottern blir Gynnings tredje barn, och det första gemensamma med pojkvännen Viktor Philipson, 35. Hon har tidigare döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7, med Alexander Lydecker.

Vad heter Carolina Gynnings barn?

Alicia Lydecker Vilda Aurora Gisela Philipson GynningAdele Gynning Carolina Gynning/Children

Vad heter Carolina Gynnings mamma?

Agneta Gynning Carolina Gynning/Mothers

Var kommer Carolina Gynning ifrån?

Helsingborg, Sverige Carolina Gynning/Place of birth

Vad kostar en tavla av Carolina Gynning?

När Carolina Gynning debuterade med sin konst för sju år sedan kostade en olja runt 4 000 kronor. I dag kostar en av hennes jättedukar 100 000 kronor. Men man kan fortfarande komma över en litografi för 3 500 kronor.

Hur bor Carolina Gynning?

Till vardags bor entreprenören Carolina Gynning, 42, i ett något hon själv kallar för ett härligt hippiehus på Ekerö. Här har hon utsikt över Mälaren och en hästhage som ligger precis framför tomten. Gynning äger också en lägenhet på ön Ibiza i Spanien, dit hon åker för att ladda om.

Vem är Carolina Gynning gift med?

Gynning har varit sambo med Alexander Lydecker. De separerade våren 2018. Paret har två döttrar, födda 2012 respektive 2014. I juni 2021 fick Gynning sin tredje dotter, med pojkvännen Viktor Philipson.

Hur gamla är gynnings barn?

Metro Mode Carolina har sedan tidigare döttrarna Alicia, 8 och Adele, 7 med tidigare partnern Alexander Lydecker. Mitt 💓 exploderar av kärlek. Välkomen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning . Vi mår bra och vi är lyckligast i världen.

Relaterade inlägg: