Hur vet man om man har strypt CDI?

Innehållsförteckning

Hur vet man om man har strypt CDI?

Hur vet man om man har strypt CDI?

Det absolut enklaste sättet att få reda på om du har en ostrypt/strypt CDI-box är att ta moppen och köra i en nerförsbacke, maxa och kolla om den motorbromsar, om den stryper när den t. ex. kommer upp i 8000rpm. ... Det bästa är att köpa en ny ostrypt CDI.

Var sitter CDI boxen på Baotian?

CDI-boxeb borde du hitta bredvid batteriet under fotsteget. Kabeln du söker brukar vara blå och ser ut som en liten ögla. Har du en Baotian retro 2005a sitter boxed under luckan till höger om sadeln.

Var sitter CDI boxen på Peugeot?

Cdi boxen är den lilla svarta boxen som sitter till höger om batteriet.

Hur vet man om det är fel på CDI boxen?

Finns tyvärr inget pålitligt sätt att mäta sig fram till om en CDI är defekt, även om man har rätt specialinstrument och data för en kontrollmätning så ger det inte något definitivt svar... Det enda pålitliga är att testa en hel CDI på hojen som bråkar, eller testa CDIn från hojen som bråkar på en annan hoj.

Hur man stryper av CDI boxen?

Denna strypning fungerar så att när motorn kommer upp i ett visst varvtal så stoppas den av CDI-boxen. Det vi nu ska göra är att klippa av en kabel i den här "lilla svarta" boxen. det som kommer hända när du avstryper är att bluddrandet försvinner och du kan varva ur tills motorn skriker!

Vilka mopeder har strypt CDI?

Dom mopeder som det mest har varit CDI-box strypt är förmodligen Derbi modellerna och Baotian mopederna. Till Derbi mopederna finns det ostrypta CDI-boxar att köpa till och sånt. Men dessvärre så finns det inte lika mycket till Baotian mopeder.

Var sitter CDI boxen på Yamaha dt50r?

1. Leta upp cdi-boxen. Den finns till höger sida av ramen och hänger i en liten gummi upphöjning.

Var sitter CDI vivacity?

så jag ställer en fråga till er: Vet någon vart CDI boxen sitter på en Vivacity från 2002? Följ tändkabeln från tändhatten så kommer du till cdin.

Varför går CDI boxen sönder hela tiden?

Brytarkontakterna är ju en mekanisk anordning och när dessa ofrånkomligen slits förändras tändningsinställning vilket gör att motorn gradvis går sämre. I värsta fall kan motorn till och med skadas om inställningen rubbas för mycket. Av den anledningen har man gått över till tändsystem som saknar rörliga delar.

Kan CDI box gå sönder?

Jo det förekommer att boxarna går sönder. Det är kontakterna som är det stora problemet. tänker inte in i detalj på det, men man löser framtida problem genom att lägga på ett speciellt fett när kontakten är ny. Ang priset du får räkna allt från 1500:- och uppåt på en beg.

Relaterade inlägg: