Hur många jobbar på Dafgård?

Innehållsförteckning

Hur många jobbar på Dafgård?

Hur många jobbar på Dafgård?

Dafgårds var först med att tillverka produkter utan tillsatser och hade den största frysanläggningen i Skandinavien. Nu finns det mer är 1100 anställda på fabriken. Dafgård tillverkar olika sorter av djupfrysta varor. Hur är det att jobba på Dafgård?

Var tillverkas Dafgårds?

Dafgårds utvecklades till Sveriges största familjeföretag i livsmedelsbranschen. I Källby tillverkas bland annat över 50 000 enportionstallrikar och mer än 100 000 Billys Panpizza om dagen.

Vilka är Familjen Dafgård?

Idag ägs företaget fortfarande av familjen och har närmare 1 000 anställda. I styrelsen för familjeföretaget sitter syskonen Ulf Dafgård, Thomas Dafgård, Ulf Dafgårds fru Boel Dafgård och Thomas Dafgårds fru Kersti Helena Dafgård som representanter för familjen.

Var ligger Dafgårds?

Verksamhetsbeskrivning. Gunnar Dafgård AB är en livsmedelsindustri med cirka 1 000 anställda, varav 600-700 är på plats i fabriken i Källby samtidigt. Verksamhetens produktion består av ett antal processer genom vilka råvaror förädlas till färdiga livsmedel, både för storkök och konsumenter.

Hur många anställda har Dafgård i Källby?

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1100 anställda och en omsättning på ca 3 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion.

Hur mycket tjänar Dafgård?

Gunnar Dafgård Aktiebolag har 1 177 anställda och gjorde ett resultat på 82 310 KSEK med omsättning KSEK under 2020.

Var tillverkas Dafgårds färdigrätter?

Än idag sker all tillverkning i Källby och sedan drygt 10 år är tredje generationen av familjen Dafgård verksam i företaget, med samma matglädje och engagemang över att utveckla bra mat som Gunnar Dafgård hade på sin tid.

Vem äger Dafgård?

Idag (2009) har Thomas yngre bror, Ulf Dafgård tagit över VD-stolen och vice VD är Magnus Dafgård, son till Thomas Dafgård. Familjen Dafgård har sedan några år satsat på restaurangmarknaden och har idag ett fullt sortiment av kylda och frysta varor från såväl egen produktion som andras varumärken.

Hur uttalas Dafgårds?

Källby stationssamhälle (eller kommundel ska jag kanske säga) hade avgjort inte varit vad det är idag utan Dafgårds, eller Daa´gårds som det ju uttalas lokalt.

Vart lagas Dafgårds färdigrätter?

Bageriet i Källby I vårt bageri i Källby bakar vi allt från klassiska limpor till kaffebröd i modern tappning.

Relaterade inlägg: