Varför har iPhone 11 tre kameror?

Innehållsförteckning

Varför har iPhone 11 tre kameror?

Varför har iPhone 11 tre kameror?

Intressant kan varje pixel över sensorn användas för autofokus, vilket är något som även många dedikerade kameror inte erbjuder, vilket ger huvudkameran det bästa fokussystemet av de tre.

Hur många kameror har iPhone 11?

En av de saker som Apples iPhones är mest kända för är förstklassiga kameror i alla modeller samt högpresterande kamerafunktionalitet i Pro-modellerna. IPhone 12 är inget undantag. Både iPhone 11 och 12 har 12 MP-kameror för både vidvinkel och ultravidvinkel på baksidan, men iPhone 12 har nu en f/16-bländare.

Hur fungerar kameran på iPhone 11?

När du öppnar appen Kamera visas standardbildläget. Tryck på slutarknappen för att ta en bild. Tryck sedan på pilen för att ställa in alternativ, såsom blixt, Live Photos, timer med mera. Om du vill skapa en QuickTake-video behöver du bara trycka på och hålla ned slutarknappen .

Varför 3 kameror iPhone?

Man framhöll att vidvinkelkameran som finns på alla tre modellerna är ny, och zoomen, som bara finns på Pro-modellerna, har större bländaröppning, vilket får tolkas som att standardkameran är ungefär densamma som i föregående års modell.

Varför tre kameror?

Din telefon har tre kameror. Dessa är en långfokuskamera, färgkamera och monokrom kamera. Långfokuskameran hjälper till att förstora avlägsna föremål och för att få med dem på ditt foto. Den monokroma kameran spelar en viktig roll när det gäller att registrera detaljer.

Har iPhone 11 bra kamera?

iPhone 11, efterföljaren till iPhone XR, gick från att vara den "andra telefonen" till att vara telefonen i rampljuset. Den hade det mesta av kameratekniken från iPhone 11 Pro, såväl som bra specifikationer och ett pris som var lägre än många förväntat sig.

Hur många kameror har iPhone 12?

Båda pro-modellerna har ett trippelkamerasystem på 12 MP (ultravidvinkel, vidvinkel och telefoto) samt en LiDAR-sensor (djupsensor) som kan mäta avstånd för extra djup och snabbare autofokus. iPhone 12 Pro Max har något bättre zoom-funktioner samt lite längre batteritid än iPhone 12 Pro.

Hur fungerar kameran på iPhone 13 Pro?

Om du har en iPhone 13 Pro eller iPhone 13 Pro Max kan du ta makrobilder och makrovideor med ultravidvinkelkameran. Om du vill ta en makrobild eller makrovideo öppnar du Kamera och går nära motivet som ända ned till 2 cm. Kamera behåller automatiskt fokus.

Hur fungerar kameran på iPhone?

Din kamera fokuserar och justerar exponeringen automatiskt baserat på vad du riktar den mot. Du kan trycka på ett annat område i sökaren för att ändra fokus och exponering. Om du sedan vill behålla fokus och exponering på den platsen, håller du ned fingret på skärmen tills du ser Exponering/fokus låst.

Relaterade inlägg: