Hur långt är Sverige med bil?

Innehållsförteckning

Hur långt är Sverige med bil?

Hur långt är Sverige med bil?

Sverige är 157,2 km norr till söder fågelvägen, och om man åker bil genom Sverige så blir sträckan 2078 km, från treriksröset i norr till smygehuk i söder!

Hur långt är Sverige från norr till söder i mil?

Från norr till söder är Sverige 157 mil långt.

Hur lång tid tar det att åka från norr till söder?

Ifall man slår upp Smygehuk-Treriksröset på vägbeskrivning på Eniro så får man fram att sträckan är 2062 km och tiden är 23 timmar 41 min. Jag tror att det är ganska så svårt att köra snabbare än så för man måste ju stanna för att tanka, äta och sträcka på benen m.m. I alla fall om man vill vara något så när laglig.

Var är Sverige som bredast?

Du gissade rätt: Treriksröset.

Har Sverige lång?

Sverige sträcker sig 1 572 km från norr till söder och den största bredden är cirka 500 km (se även Sveriges ytterpunkter).

Hur långt är det från Smygehuk till Treriksröset?

En sträcka på en ungefär 300 mil. - Det är 1572 kilometer från Smygehuk till Treriksröset fågelvägen.

Hur långt är Sverige mätt i mil?

Sverige sträcker sig 1 572 km från norr till söder och den största bredden är cirka 500 km (se även Sveriges ytterpunkter).

Hur lång tid tar det att gå igenom hela Sverige?

Bra skor och kläder och noggrann ruttplanering är förstås ett måste. Hur lång tid det tar beror helt och hållet på hur van du är vid att och hur mycket packning du tänker bära med dig. Räkna på 2.5-3 mil om dagen.

Hur lång är hela Sverige?

Sveriges högsta berg är Kebnekaise, på 2 097 meter över havet. De två utmärkande största öarna är Gotland och Öland, de två största sjöarna är Vänern och Vättern. Sverige sträcker sig 1 572 km från norr till söder och den största bredden är cirka 500 km (se även Sveriges ytterpunkter).

Relaterade inlägg: