Vilken MC-försäkring är bäst?

Innehållsförteckning

Vilken MC-försäkring är bäst?

Vilken MC-försäkring är bäst?

En helförsäkring är den mest heltäckande försäkringen som du kan ha på din MC och är ofta ett bra val om det är en dyrare motorcykel eller om du kör året runt.

Vad kostar det att försäkra en lätt mc?

Vad kostar en mc-försäkring? En motorcykelförsäkring kostar i snitt 2 879 kronor per år i Sverige enligt statistik från Insplanet.

Vad kostar försäkringen mc?

Vad kostar en mc-försäkring? Under 2019 var snittpriset för en mc-försäkring 3 177 kronor per år. Informationen om priset är hämtad från vår jämförelsetjänst av försäkringar och är baserad på samtliga nytecknade mc-försäkringar gjorda via oss på Insplanet under 2019.

Vad kostar det att försäkra en sporthoj?

Årspremien blir där knappt 10 000 kronor för en halvförsäkring. En helförsäkring kostar närmare 20 000 kronor.

När blir mc försäkring billigare?

Faktorer som påverkar hur billig MC försäkringen blir Men även din ålder, vilket typ av motorcykel, skadefria år och vart du bor avgör vilket pris din MC försäkring får. Om du är med i något MC-klubb ger vissa försäkringsbolag billigare MC försäkring. Kolla upp om din klubb har rabatter hos något försäkringsbolag.

Vad kostar det att ha en mc?

En helt ny motorcykel kan kosta allt från 50 000 kr till över en miljon, men de vanligaste modellerna kostar ungefär 100 000 kronor. Priset för en begagnad motorcykel är vanligtvis ca 25 0 kr. Kostnaden för en motorcykel varierar beroende på faktorer som modell, ålder och antal körda mil.

Relaterade inlägg: