Vad gör en Rekonditionerare?

Innehållsförteckning

Vad gör en Rekonditionerare?

Vad gör en Rekonditionerare?

Vad gör en bilrekonditionerare? Som bilrekonditionerare så arbetar du med fordonsvård vilket innefattar städning, rengöring, vaxning, polering och enklare reparationer av olika fordon och personbilar.

Vad tjänar man som Bilrekondare?

25 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Hur blir man Rekondare?

Leta upp någon som är nära dig och åk förbi med personligt brev och kolla om dom behöver folk. Man lär sig att bli rekondare på plats, oftast får man gå med någon erfaren tills dom tycker man kan göra en halv bil eller en hel bil helt själv, sen är de bara hårt jobb.

Vad innebär Bilrekond?

En rekonditionering är en grundlig rengöring av bilen som återskapar känslan av en ny bil. I en rekonditionering hos oss ingår både utvändig och invändig genomgång.

Vad gör en Fordonsvårdare?

Ämnet fordonsvård behandlar vård och underhåll av fordon. Ämnet handlar om rengöring och rekonditionering av fordon. I ämnet ingår material, metoder, produkter och utrustning för fordonsvård.

Vad gör Bilvårdare?

Bilrekonditionerare och bilvårdare tvättar och polerar personbilar, bussar och lastbilar, och ställer i ordning dem inför försäljning. Även grovrengöring av bilens inredning och mattor samt enklare reparationer ingår i arbetsuppgifterna.

Hur mycket tjänar en man på Bilvårdare?

Löneskillnader mellan män och kvinnor
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201522 300 kronor22 800 kronor
201626 900 kronor24 400 kronor
201726 300 kronor24 900 kronor
201827 700 kronor24 000 kronor

Hur ofta Helrekond?

Mer än bara en bilrekond Bilbranschens generella rekommendation är att din bil bör genomgå en rekond ett par gånger per år. På hösten inför den tuffa smutsiga vintern och på våren inför sommarsäsongen. Dock har en traditionell rekond ofta en kort livslängd och över tid blir det ett kostsamt alternativ.

Hur mycket tjänar en Bilvårdare?

25 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Relaterade inlägg: