Vad kan en budget och skuldrådgivare hjälpa till med?

Innehållsförteckning

Vad kan en budget och skuldrådgivare hjälpa till med?

Vad kan en budget och skuldrådgivare hjälpa till med?

Den kommunala budget- och skuldrådgivningen har skyldighet att hjälpa skuldsatta att få en överblick över sin ekonomi och ge praktiska råd om hur konsumenter ska hantera och prioritera sina skulder. Förutom att få hjälp att hantera skulder kan budget- och skuldrådgivningen ge allmän rådgivning om privatekonomi.

Vad är ekonomisk rådgivning?

Ekonomisk rådgivning handlar mycket om ekonomistyrning, och frågor som är nära relaterat till räkenskaperna. Termen affärsrådgivning används ofta mer övergripande på företagsstrategisk nivå. Ageras tjänst hjälper till att samla in offerter från flera rådgivare.

Vad är skuldsanering ekonomi?

Du som har skuldsanering betalar en del av dina skulder under några år. ... Skuldsanering är till för dig som har skulder du inte kan betala på egen hand under överskådlig tid. Det är inte en lösning på tillfälliga betalningsproblem.

Hur blir man finansiell rådgivare?

Som sin grundutbildning på eftergymnasial nivå kan man t. ex läsa ekonomiprogrammet som är 3 år på heltid (180 hp) och leder till en kandidatexamen alternativt själv kombinera kurser i företagsekonomi, nationalekonomi och andra ekonomiska ämnen till en kandidatexamen.

Hur mycket tjänar en rådgivare?

61 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Relaterade inlägg: