Vad gör en handläggare inom folkbokföring?

Innehållsförteckning

Vad gör en handläggare inom folkbokföring?

Vad gör en handläggare inom folkbokföring?

Som handläggare inom folkbokföring har du ett omväxlande och lärorikt arbete som innebär utredning och många kontakter. ... Om jobbet Du arbetar med handläggning och utredning av ärenden som varierar i omfattning och komplexitet. Det innebär att du analyserar och bedömer olika typer av underlag.

Vad gör en handläggare på Skatteverket?

Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett välfungerande samhälle samt att motverka brottslighet. Arbetsuppgifter som folkbokföringshandläggare har innefattar att utreda och fatta beslut i olika folkbokföringsärenden.

Hur är det att jobba på Skatteverket?

Trygg arbetsplats Arbetet är kvalificerat utredningsarbete med stimulerande och intressante arbetsuppgifter. Du får jobba inom flera arbetsområden inom skatten. Den som har tur får chefen att ge denne en befordran.

Vad krävs det för att bli biståndshandläggare?

Det krävs en högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning. Biståndsbedömare har ofta en skiftande utbildningsbakgrund. Många är utbildade socionomer, andra har beteendevetenskaplig utbildning. Men det finns även samhällsvetare och sjuksköterskor som arbetar som biståndsbedömare.

Relaterade inlägg: