Vad gör en arbetsledare inom bygg och anläggning?

Innehållsförteckning

Vad gör en arbetsledare inom bygg och anläggning?

Vad gör en arbetsledare inom bygg och anläggning?

En arbetsledare inom bygg och anläggning är länken mellan platschef och yrkesarbetare, och samordnar arbetet under ett projekt! ... Utmaningen ligger ofta i att leda projekt och produktioner där arbetsledaren är en genomförare med öga för detaljer och har i uppgift att peppa teamet från start till mål.

Vad gör en arbetschef inom bygg?

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitet och miljö. Framtagandet av kund- och marknadsplaner ingår i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad.

Vad innebär det att vara teamledare?

Det gemensamma för alla teamledare, oavsett vilken verksamhet de arbetar inom är att de tar mycket övergripande ansvar för alla team-deltagare och leder sitt team. I arbetsuppgifter som teamledare ingår det ofta att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet.

Vad tjänar en Arbetsledare på NCC?

42 200 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad tjänar en platschef inom anläggning?

Platschefen tjänar cirka 41 000 kronor i månaden och arbetschefen cirka 60 000 i månaden. På den nivån ligger medianlönerna för platschefer och arbetschefer i byggsektorn, visar färsk statistik från Ledarna.

Relaterade inlägg: