Vad är Clara Henry känd för?

Innehållsförteckning

Vad är Clara Henry känd för?

Vad är Clara Henry känd för?

Clara Susanna Henry, född i Gökskulla i Landvetters församling, är en svensk komiker, författare och programledare i radio och TV. Hon hade runt 395 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal i maj 2020, och hon har även haft en egen pratshow på Kanal 5 Play.

Vem är Clara Henry tillsammans med?

Klas Beyer och Clara Henry har setts ihop flera gånger. Nu berättar programledaren om relationen med Robinson-vinnaren. Klas Beyer, 30, från Umeå gick och vann hela Robinson 2019. Efter hårda prövningar och extrema förhållanden utan mat lyckades han knipa vinsten på en halv miljon kronor.

Vem leder Vem kan vad?

Vem kan vad är ett TV-program på SVT, producerat av Fremantle. Första säsongen sändes på fredagar från den 15 januari till den med Clara Henry som programledare.

Är Clara Henry och Christoffer ihop?

Christoffer Willén och Clara Henry hittade ett starkt vänskapsband under tiden de tävlade i Robinson 2020. De fortsätter även hålla kontakten efter programmet och på Christoffers födelsedag valde Clara att dela med sig av fina ord till sin vän.

Har Clara Henry kille?

Clara Henry har själv sagt att hon ser sig själv som pansexuell. I podcasten Framgångspodden berättar hon att hon brukar säga att hon är bisexuellt, men att hon hellre definierar sig som pansexuell. – Bi betyder ju två och då tänker man kille och tjej, man glömmer bort transpersoner, har Henry sagt i Framgångspodden.

Vem kan vad svt1?

Två tävlande lag ska gissa vad människor har för dolda talanger. Med fördomar och magkänsla ska lagen ta reda på vem som kan vad.

När kom Clara Henry in i Robinson?

– Vi fick inte ens veta vad klockan var, säger hon. Clara Henry, 26, bytte under hösten 2019 grådask mot en paradisö utanför Fiji när hon spelade in äventyrsprogrammet ”Robinson”. En barndomsdröm som gick uppfyllelse, berättar hon i podden ”Tv-fabriken”.

Vad heter Clara Henry PODD?

Clara Henry och Gustaf Jernberg pratar om det som gör livet värt och ibland ovärdigt att leva, och lär ut allt från den ädla konsten att fly från finlandsfärjor till att våga vägra brainstorming.

Relaterade inlägg: