Vad gör en Project Coordinator?

Innehållsförteckning

Vad gör en Project Coordinator?

Vad gör en Project Coordinator?

Detta är mina arbetsuppgifter under en typisk arbetsdag Jag projektleder olika projekt, dels inom min avdelning men också utanför min avdelning. Jag bryter ner AstraZenecas strategi till vår avdelnings dagliga arbete. Jag svarar på email, skriver email och skickar inbjudningar till olika möten.

Vad gör en Utbildningskoordinator?

Som utbildningskoordinator kommer du att stötta Learning and Development Manager med att administrera, koordinera och utveckla utbildningsprocesserna. Att vara en del av ett utvecklingsfokuserat bolag och team möjliggör att vardagen, utöver ovanstående ansvarsområden, kommer kunna innefatta andra spännande uppgifter.

Hur mycket tjänar en koordinator?

En HR-koordinator har ingångslön som ligger mellan 30 000* till 35 000* kronor. En normal HR-koordinator lön ligger sedan mellan 40 000* och 45 000* kronor i månaden.

Vad tjänar en Project Manager?

Marknadslönen 2021 för program manager ligger mellan 50 000 och 75 000 kronor per månad. Formulerar programsstrategi och mål och utvärderar hur det kommer att påverka ett företag. Definierar och övervakar en lista med beroende projekt som behövs för att nå programmets övergripande mål.

Relaterade inlägg: