Hur kommer man igång med en surfplatta?

Innehållsförteckning

Hur kommer man igång med en surfplatta?

Hur kommer man igång med en surfplatta?

  1. Koppla upp dig. En surfplatta är meningslös utan internet, och för att koppla upp sig krävs en trådlös router eller någon annan form av trådlöst nätverk (wifi). ...
  2. Skydda plattan. ...
  3. Koppla ihop plattan. ...
  4. Lägg till konto. ...
  5. Hämta appar. ...
  6. Börja surfa. ...
  7. Läs och skicka mejl. ...
  8. Full koll på Facebook.

Vad ska man ha för surfplatta?

Storlek. I och med att våra telefoner blir allt större kanske behovet av en dedikerad platta minskat något, men för många ändamål är en rejäl platta fortfarande ett stort plus. För oss som redan har en rejäl mobil med skärm i storleksordningen 6-7 tum är en surfplatta på minst 10 tum att rekommendera.

Får inte igång min surfplatta?

Felsöka sladd, laddare, vägguttag och fodral Kontrollera att kabeln och laddaren fungerar. Testa dem med en annan enhet. Kontrollera att kabeln sitter ordentligt i bägge ändar. Kontrollera att det inte finns damm eller smuts i porten på telefonen.

Vilken surfplatta kan man ha simkort i?

Kan man ha SIM-kort till alla surfplattor? Nej, alla surfplattor har inte stöd för SIM-kort. Har du valt Wifi i stället för 3G eller 4G surfplatta kan du inte sätta i ett SIM-kort.

Hur stor surfplatta finns det?

Den vanligaste storleken är 10”, och det är den storleken som passar bäst för de allra flesta. Ska du köpa en surfplatta till barn räcker det med en lite mindre, men om du däremot ska redigera film och bilder kan det vara värt att gå upp till en lite större skärm, typ 12,9”.

Relaterade inlägg: