Vad gör Lotta Bromé idag?

Innehållsförteckning

Vad gör Lotta Bromé idag?

Vad gör Lotta Bromé idag?

Nu står det klart att radioprofilen gör comeback i etern för att leda programmet ”Café Bromé” i lokalradiokanalen Pop och Rock med säte i Umeå, skriver Västerbottens-Kuriren. Programmet ska sändas fyra morgnar i veckan och kan höras över hela landet via nätet.

Var arbetar Lotta Brome?

Television presenter Radio personalityVoice actor Lotta Bromé/Professions

Hur gammal är Lotta Bromé?

57 years (Decem) Lotta Bromé/Age

Vart tog Lotta Bromé vägen?

Lotta Bromé. Lotta Bromé. När Lotta Bromé under slutet av 2017 lämnade jobbet på Sveriges Radio under stormiga förhållanden hamnade hon i en personlig kris. Nu berättar den tidigare radioprofilen för första gången om sin stora livsändring, vägen tillbaka och sitt nya projekt – podcasten ”Brevé Bromé”.

Vad tog Lotta Bromé vägen?

För lite drygt ett år sedan slutade Lotta Bromé på Sveriges Radio efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mediadrevet som följde beskriver Lotta som den tuffaste perioden i sitt liv. Men nu är hon tillbaka, både i radio och med sin podcast Brevé Bromé.

Vem har P4 Extra idag?

Loa Falkman: Jag gör allt jag tycker är roligt.

Vem startade P3?

P3 sänder huvudsakligen populärmusik och program inom populärkultur, samhällsjournalistik och humor....Sveriges Radio P3[redigera | redigera wikitext]
Sveriges Radio P3
Slogan"Ny musik, live och poddar"
Startdatum1964
TillståndshavareSveriges Radio AB
Tillståndsperiod(1964-nutid)

Vem intervjuas i P4 Extra?

På fredagkvällen är det Idolfinal och det är en peppad Kishti Tomita som är P4 Extra gästen med Erik Blix. Mångåriga Idol-jurymedlemmen berättar om när Prince ville dansa och om sin asperger-diagnos. På fredagkvällen är det Idolfinal och det är en peppad Kishti Tomita som är P4 Extra gästen med Erik Blix.

Var är Titti Schultz?

Från och med september 2018 är Schultz programledare för Sveriges Radios P4 Extra. Schultz har tidigare varit programledare på radiokanalen Rix FM tillsammans med bland andra Roger Nordin och Gert Fylking.

Vem skapade sverigesradio se?

Olof Rydbeck (1955–1970)

Relaterade inlägg: