Vad gör man om en app kraschar?

Innehållsförteckning

Vad gör man om en app kraschar?

Vad gör man om en app kraschar?

Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer. Frigör utrymme tillfälligt när du rensar cachelagrad data.

Vad är det för fel när appar kraschar?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Varför stoppas en app?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. ... Med tiden samlas data i cacheminnet igen.

Varför stoppas meddelande?

phone has stopped) kan uppkomma av olika anledningar. Det kan handla både om att appar inte kan hittas korrekt av telefonen (eller är skadade), att tidsinställningarna strular, att något är fel med programmet som läser av telefonens SIM-kort eller att telefon- och meddelande-programmen inte fungerar som de ska.

Relaterade inlägg: