Hur mycket tjänar Lovisa Worge?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar Lovisa Worge?

Hur mycket tjänar Lovisa Worge?

Under inkomståret 2020 hade Lovisa Worge en fastställt förvärvsinkomst på 593 000 kronor. Fördelat lika över årets alla månader ger det henne en härlig månadslön på 49 416 kronor. Under 2020 hade Lovisa dessutom ett överskott av kapital på närmare 72 000 kronor, enligt uppgifter från Skatteverket. Inte illa!

Vad gav Bianca till Lovisa?

Hon fick ju en bonus på sin födelsedag. Får man fråga hur mycket hon fick?, frågade Emilio. – Hon fick hundra tusen, skattat och klart. Men det förtjänade hon med tanke på hur hårt hon har jobbat, svarade Bianca.

Har Lovisa Worge fillers?

Förutom att fylla sina läppar har hon även gjort fillers under ögon för att få se piggare ut. – Jag ärvde min pappas mörka och ihåliga ringar under ögonen. Jag har väldigt lite och tunn hud, och eftersom jag gör så mycket tv och plåtningar ser jag väldigt trött ut trots att jag är skitpigg.

Vad jobbar Bianca Ingrosso med?

Influerare SångareBloggare Bianca Wahlgren Ingrosso/Professions

Varför slutar Lovisa Worge?

Lovisa Worge har meddelat att hon kommer sluta jobba för Bianca Ingrosso. I fyra år har hon stått vid hennes sida som assistent. ... Bianca Ingrosso, 26, driver flera bolag och är en framgångsrik tv-profil och entreprenör. Hon har både ett eget företag och driver det kända sminkmärket Caia.

Vad tjänar Lovisa?

Vad tjänar Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge? När Lovisa gästade Alice och Biancas podd "Har du sagt A får du säga B" så avslöjade de att Lovisa till en början tjänade 22 000 kronor – en lön som hon snabbt lyckades höja till hela 30 000 i månaden.

Relaterade inlägg: