Vad är kärlek för något?

Innehållsförteckning

Vad är kärlek för något?

Vad är kärlek för något?

kärlek beskrivs av de flesta människor som en varm och intensiv känsla av ömhet, omtänksamhet och känslomässig närhet som kan, men inte behöver, vara förknippad med sexuell åtrå.

Får ångest när jag är kär?

Ångest kommer inte som ett straff när man känner sig lycklig. Snarare att den kan komma ur en rädsla för att lyckan ska försvinna. Har man upplevt mycket ångest kan det sätta igång många tankar om att det ska bli så där superjobbigt igen. Väljer man att gå in i de tankarna brukar de kunna sätta igång mer ångest.

Hur vet jag om det är kärlek?

Du vill att hen ska må bra och känna samma som du. Lugn, det här är bara ett tecken på att du faktiskt hittat helt rätt. Du vill inte dölja något för din partner. Du känner dig helt bekväm i att prata känslor, bjuda på och vara dig själv hela tiden.

Hur vet män om någon är förälskad?

Det kan till exempel kännas varmt, härligt eller pirrigt. Du kan känna dig pigg, modig och lycklig, eller lugn och nöjd. Du kan också känna dig blyg och nervös. Du kanske tänker så mycket på den eller dem som du är kär i att du får svårt att koncentrera dig eller tänka på annat.

Relaterade inlägg: