Vad händer om man får FI Svenska 1?

Innehållsförteckning

Vad händer om man får FI Svenska 1?

Vad händer om man får FI Svenska 1?

Yrkesprogram - gymnasieexamen Godkänt betyg i Engelska 5. Godkänt betyg i Matematik 1. Godkänt Gymnasiearbete, 100 p.

Vad händer när man får F?

Om du har ett år kvar så har du tid på dig att bli godkänd i den svenska kurs som du blivit underkänd i. Det finns flera lösningar men om du bara har fått ett f är det inte troligt att du inte kommer kunna fortsätta på åk 3. Du kan till exempel gå om själva kursen eller bara skriva en prövning (prov) i den.

Vad händer om man får FI en kurs på Komvux?

Om du fortfarande går i gymnasiet ska du prata med din skola om att gå om kursen eller göra en prövning så att du kan bli godkänd. Om du inte går i gymnasiet längre så kontaktar du Komvux i din kommun och går kursen där.

Vad händer om man får F på nationella prov i 9an?

Får jag F på nationella, kommer jag att få F i slutbetyg? Det gick säkert bra. Från skolverkets hemsida: Nationella prov är obligatoriska prov som finns för att ge elever samma förutsättningar att visa vad de kan.

Vad händer om man får Fi svenska på gymnasiet?

En elev i gymnasieskolan som fått F på en kurs har rätt att läsa om den. Om eleven inte fått betyg eller fått betyget F har han eller hon rätt till prövning. Det gäller alla kurser och gymnasiearbetet.

Vad gör man om man får F på Gymnasiearbetet?

Om man inte är godkänd på sitt gymnasiearbete får man studiebevis, samma studiebevis som man skulle om man inte har nog med godkända betyg. ... Studenten tar du ändå, skillnaden är att istället för att ta examen från programmet får du ett studiebevis istället som visar vad du har läst och dina betyg.

Vad händer om du får FI matte?

Du bör du kontakta någon på skolan. Om rektorn sedan ser att du har uppenbara problem att minst E i ett ämne är rektorn skyldig att se till att du får den hjälp du behöver för att du ska klara av dina gymnasiestudier. Det kan finnas möjlighet att gå om mattekursen eller att skriva en prövning (ett prov) i den.

Vad händer om man misslyckas med en kurs på komvux?

Du har rätt att behålla studiemedlen om du har varit registrerad på och läst alla kurser som du fått studiemedel för, även om du inte klarar alla poäng. Lånet betalar du tillbaka senare, precis som vanligt. ... Tänk på att de otillräckliga studieresultaten kan innebära att du inte får studiemedel nästa gång du ansöker.

Relaterade inlägg: