Hur är det att jobba på Coop?

Innehållsförteckning

Hur är det att jobba på Coop?

Hur är det att jobba på Coop?

Du kan exempelvis arbeta med kylvaror som mejeri och frys eller med våra färskvaror som på frukt- & grönt avdelningen. Du kan också få arbeta med posthantering, delikatess och kassa & självscanning. Oavsett roll får du dessutom möjligheten till att genomgå anpassade utbildningar om livet som säljare på Coop!

Hur får man jobb på Coop?

Ett personligt brev och ett CV. I det personliga brevet beskriver du varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Lyft fram saker som du gjort som kan visa på att du tycker om service och kundbemötande. Tänk på att anpassa ditt personliga brev till just den tjänst som du söker.

Vad söker Coop?

Jobba hos Coop Nord Vi är en av Norrlands största arbetsgivare. Vi söker medarbetare med sinne för affärer, mat och matlagning samt intresse för att arbeta för och med människor.

Är det svårt att jobba på Coop?

Roligt men inte varierande jobb Väldigt enkelt jobb, man gör samma sak nästan hela tiden. Dock är OB väldigt bra, så kvällar och helger vill man helst jobba. Helt ok arbetskollegor. Fattas oftast arbetskraft pga många sjukdomar.

Hur får man ett jobb på ICA?

Välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Fyll i formuläret nedan. Din ansökan sparas i tre månader och under den perioden matchas den mot de lediga jobb som finns i butiken. Efter tre månader makuleras din ansökan.

Varför jag vill jobba i en butik?

Det kan handla om att jobba i matbutik, klädbutik eller något helt annat. ... Till att börja med måste du gilla att jobba med att träffa människor varje dag. Utöver detta behöver du vara proaktiv och ansvarstagande. Arbetsuppgifterna är oftast att ge råd till kunder, fylla på varor och att hantera kassa.

Relaterade inlägg: