Hur kan man göra sin studentmössa mindre?

Innehållsförteckning

Hur kan man göra sin studentmössa mindre?

Hur kan man göra sin studentmössa mindre?

✓ Om du mäter mellan två hela centimeter, exempelvis 58,4 cm. Välj då storlek 59. Avrunda alltid heltalen uppåt så kommer mössan att passa dig perfekt. ✓ Om du känner att studentmössan skulle sitta lite för löst när du får hem den, så skickar vi gärna storleksjusterare till dig som minskar omkretsen på mössan något.

Vad är Inlägg studentmössa?

Inläggen lägger du innan för innerremmen för att din studentmössa ska sitta perfekt!

Vad händer om studentmössan inte passar?

Trygghet & Garantier Mäter du fram din storlek enligt vår Storleksguide och mot förmodan får en för liten eller för stor studentmössa kontaktar du vår kundtjänst som kostnadsfritt hjälper dig att få rätt storlek på din studentmössa. ... Kontakta vår kundservice inom 14-dagar från din leverans så hjälper vi dig.

Hur mäter jag storlek på min studentmössa?

Hur mäter jag rätt storlek?

  1. Sätt måttbandet runt huvudet.
  2. Placera måttbandet runt huvudet på den plats där mössan skall sitta.
  3. Läs av för att se vilket storlek din studentmössa ska ha.
  4. Klart!

Vilken storlek ska man ha på studentmössan?

Det bästa sättet för att få reda på din storlekstudentmössa är att använda ett måttband och mäta fram din storlek. Mät omkretsen runt ditt huvud där du vill att studentmössan skall sitta. När du mäter så tänk på att mäta så att måttbandet sitter fast runt huvudet, dock inte för hårt.

Hur vet man storlek på mössa?

Du kan enkelt ta reda på vilken storlek barnet behöver genom att mäta med ett måttband runt barnets huvudet i pannhöjd. Obs! När det gäller just mösstorlekar kan det vara bra att vara lite extra uppmärksam. I vissa butiker (bland annat på H & M) anges storleken i stället som vanliga barnkläder – dvs i centilong.

Hur hårt ska studentmössan sitta?

Din studentmössa ska sitta naturligt på huvudet. Det traditionella sättet att bära studentmössan på är följande: Studentmössan ska inte sitta rakt (vågrätt) på huvudet. Mössans skärm skall sitta ovanför ögonbrynen och mössan skall ha en lutning när den sitter på och alltså sitta lägre i nacken.

Vad händer om man missar Mössprovning?

Missade du att det var mössprovning igår? Ingen fara! Det går fortfarande att beställa sin studentmössa till rabatterade medlemspriser. :) Det är bara att gå in på vår medlemsshop som kommer vara öppen fram till den 30e november.

Vad ska man skriva på sin studentmössa?

Det vanligaste att skriva på baksidan är:

  • Skolans namn (ex. ...
  • Klassförteckning/linje (TE3, Na20b, eller Estet, Samhäll, Natur)
  • Ett smeknamn (Exempelvis Gurra, Vigge, Challe osv)
  • Årtalet du tar studenten.
  • Något internt (Ex, Helan & Halvan, Hörde jag skål, osv.
  • Ditt snapchat-namn.

Relaterade inlägg: